Dan Aykroyd over plot 'Ghostbusters III'

Daarnaast spreekt hij over de rol van Bill Murray.

Recentelijk was Dan Aykroyd aanwezig in Larry King Now, waar hij in ging op het plot van Ghostbusters III en de waarschijnlijke afwezigheid van Bill Murray. Murray wil nog altijd geen rol spelen in de film, zo blijkt:

”Hij is een goede vriend, ik hou van hem, maar hij wil de rol niet opnieuw spelen,” vertelde Ayrkoyd. Maar mocht Murray van gedachten veranderen, dan is er nog plek voor hem. ”Maar, er zal een rol voor hem zijn. Als Bill besluit om toch in de film te zien te zijn, vinden we wel iets voor hem.”

Vervolgens ging Aykroyd in op het plot van de film. Er komen vier nieuwe Ghostbusters. ”We moeten een cast verzamelen. We hebben vier nieuwe Ghostbusters nodig. En het zullen studenten van de Columbia University zijn. Het wordt gebaseerd op onderzoek dat gedaan wordt naar deeltjesfysica door de jonge mannen en vrouwen van de Columbia University. Er wordt daar onderzoek gedaan dat… Ik kan zeggen dat de wereld, of de dimensie waarin we leven, en onze vier dimensies, lengte, hoogte, breedte en tijd, worden als het ware bedreigd door dat onderzoek. En Ghostbusters, nieuwe Ghostbusters moeten komen en het probleem aanpakken.”

Klaarblijkelijk komt er dus een viertal nieuwe Ghostbusters, dat een nieuwe dreiging aan moet pakken. Die vier nieuwe Ghostbusters zijn in elk geval nog niet gevonden, maar we kunnen verwachten binnenkort nieuws daarover te horen. De film wordt in de herfst opgenomen, als alles volgens planning gaat.



NieuwsFilm

meest populair