Bioscoop releases week 21

Het wekelijkse overzicht met alle nieuwe films.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Fast & Furious 6 (2013)

Regie: Justin Lin

In het zesde deel van de Fast and Furious-franchise staan Dominic (Vin Diesel), Brian (Paul Walker) en hun team opnieuw aan de verkeerde kant van de wet wanneer ze een grote overval plannen in de straten van Europa. FBI agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson) zit hun echter op de hielen om deze misdaad voorkomen.
Bekijk de afbeelding

Paris, Texas (1984)


Travis is een man zonder geheugen en dus zonder verleden. Ruim vier jaar al is iedereen in de veronderstelling dat hij dood is, maar dan duikt hij ineens ergens op in de woestijn aan de Amerikaans-Mexicaanse grens. Zijn broer, die al die jaren voor zijn zevenjarige zoontje Hunter heeft gezorgd, neemt Travis onder zijn hoede. Travis bouwt een band op met zijn zoontje en samen verzinnen ze een plan om Jane (Nastassja Kinski), Travis' ex-vrouw en de moeder van Hunter, weer bij hen terug te laten keren.
Bekijk de afbeelding

The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (2013)

Regie: Tom Elkins

Dit vervolg op The Haunting in Connecticut (2009) laat zien hoe een familie op afgrijselijke wijze terecht komt in een eeuwenoude Zuiderse hel. Wanneer Andy Wyrick (Chad Michael Murray, House of Wax) samen met zijn vrouw Lisa (Abigail Spencer, Mad Men) en dochter Heidi verhuist naar een historisch huis in Georgia, ontdekken ze al snel dat ze de enige inwoners zijn van het pand. Samen met Lisa's losbandige zus Joyce (Katee Sackhoff, Battlestar Galactica) krijgt de familie te maken met een mysterie die ontstond vanuit een krankzinnig verlangen. Wat dit ook moge zijn, niemand in het huis is zijn of haar leven meer zeker.
Bekijk de afbeelding

The Company You Keep (2012)


De voormalig militant en politiek activist Jim Grant (Robert Redford) leidt al dertig jaar lang een ondergedoken bestaan. Al decennia lang staat hij op de de lijst van meest gezochte mensen van de FBI wegens een gewapende bankoverval. Wanneer een vastberaden journalist zijn ware identiteit ontdekt, is hij gedwongen om op de vlucht te slaan. Om de toekomst van zijn jonge dochter veilig te stellen, zal hij zich moeten verzoenen met zijn eigen veelbewogen verleden.
Bekijk de afbeelding

Welcome to the Punch (2013)


In Welcome to the Punch keert de voormalig misdadiger Jacob Sternwood (Strong) terug naar Londen om zijn zoon te beschermen die betrokken is geweest bij een uit de hand gelopen overval. Rechercheur Max Lewinsky (McAvoy) zet alles op alles om Sternwood alsnog achter de tralies te krijgen.
Bekijk de afbeelding

I'm So Excited (2013)


'Los Amantes Pasajeros' vertelt het verhaal van een groep kleurrijke personages die in het vliegtuig op reis zijn naar Mexico City. Wanneer het vliegtuig dreigt neer te storten, zijn alle mensen in het vliegtuig op zichzelf aangewezen, omdat er ook geen connectie meer is met de buitenwereld. Aangezien iedereen denkt dat de dood aanstaande is, delen ze elkaars geheimen en proberen ze er op een ''bijzondere'' manier maar het beste van te maken.
Bekijk de afbeelding

L'écume des jours (2013)


In dit Franstalige drama, gebaseerd op Boris Vians boek L'Écume des Jours (1947), spelen Audrey Tautou en Romain Duris een getrouwd stel. Hij is de rijke uitvinder van een nieuw olfactorisch muzieksysteem, de 'pianocktail' genaamd. Hun huwelijk wordt steeds ingewikkelder vanwege haar opmerkelijke ziekte: ze heeft een waterlelie in haar long. De enige manier om haar te behandelen is door haar continu te bedelven met verse bloemen. Verder rollen voor Omar Sy, Aïssa Maïga en Gad Elmaleh.
Bekijk de afbeelding

The Act of Killing (2012)


In The Act of Killing gaan voormalige leiders van Indonesische doodseskaders vijftig jaar terug in de tijd en spelen hun rol in de genocide van 1965 na in filmscènes. Dit resulteert in een documentaire die ons meevoert in de verbeelding van deze moordenaars.



NieuwsFilm

meest populair