Eerste foto's uit 'Smoorverliefd'

De Nederlandse remake met onder meer Susan Visser, Anna Drijver en Anna Raadsveld.

Hieronder zie je de eerste drie foto's uit de film Smoorverliefd, de remake van de gelijknamige Vlaamse succesfilm. De hoofdrollen worden gespeeld door de actrices Susan Visser (Gooische Vrouwen, Taped), Anna Drijver (Bride Flight, Loft), Anna Raadsveld en Beatrice Hillen. De regie is in handen van Hilde Van Mieghem, die ook het origineel uit 2010 regisseerde.

Andere rollen in de "pittige romantische komedie" zijn voor Rik Launspach (De gelukkige huisvrouw), Johnny de Mol (Simon) en Pierre Bokma (Quiz). De producenten zijn Sjef Scholte (MountainRoad) en Danielle Raaphorst (Incredible Film). Vanaf september in de Nederlandse bioscoop.







De romkom Smoorverliefd zoomt in op de roerige romantiek in de levens van vier vrouwen in Den Haag. Tienerdochter Eva, haar moeder Judith, tante Barbara en grote zus Anna maken er onder een Haags dak samen gezellig een potje van. Ze zijn mooi, moedig en verstandig, maar soms weten ze het ook even niet meer in een wereld vol prille verliefdheid, serial dating, ongebluste lust, affaires, kinderwensen en onverwoestbare oude liefdes.



NieuwsFilm

meest populair