Eerste indruk van Chucky in 'Curse of Chucky'

In deze zesde 'Child's Play' probeert de moordlustige pop de klus te klaren waar hij twintig jaar eerder mee begonnen was.

Hieronder krijg je een eerste indruk van de maniakale pop Chucky in Curse of Chucky, alweer het zesde deel uit de bekende horrorreeks. Hoofdrolspeelster Fiona Dourif postte de foto via Instagram en heeft ons hiermee vermoedelijk ook een kijkje op de filmposter verschaft.

De direct-to-dvd sequel werd geschreven en geregisseerd door Don Mancini, die tot nu toe meewerkte aan alle delen. Het verhaal volgt Nica (Dourif), een jonge vrouw die in rouw is nadat haar moeder op gruwelijke wijze zelfmoord heeft gepleegd. Dan komt haar dominante zus Barb (Danielle Bisutti) langs om de laatste zaakjes m.b.t. hun moeder af te handelen. Terwijl de zussen de confrontatie met elkaar aangaan, verliest Barbs dochtertje zich in een stuk speelgoed, de pratende, roodharige pop Chucky (zoals altijd ingesproken door Brad Dourif). Vervolgens worden er enkele brute moorden gepleegd en Nica vermoedt dat de pop hier iets mee te maken heeft. Ze weet echter niet dat het voor Chucky persoonlijk is. Hij wil iets afmaken waarmee hij twintig jaar terug begonnen was.

Curse of Chucky staat gepland voor oktober.



NieuwsFilm

meest populair