Benicio Del Toro speelt The Collector in 'Guardians of the Galaxy'

De nieuwe Marvel Studios sci-fi superheldenfilm krijgt steeds meer vorm.

Eerder deze week werd bekend dat Benicio Del Toro een belangrijke rol gaat spelen in James Gunns Guardians of the Galaxy. Marvel Studios maakte nog bekend welke rol hij gaat spelen in hun succesvolle superhelden-franchise. De website Comic Book Movie heeft nu via een betrouwbare bron vernomen dat Del Toro de rol gaat spelen van het personage Taneleer Tivan, beter bekend dat The Collector. Eerder werd gesuggereerd dat hij wel eens de rol zou kunnen gaan spelen van Thanos.

Taneleer Tivan / The Collector komt in de comics te weten dat Thanos, kort te zien in The Avengers (2012), een bedreiging vormt voor het universum. Daartoe besluit hij levensvormen en werelden te verzamelen en deze te bewaren in een soort museum, om deze zo te beschermen voor Thanos' destructieve neigingen. Eerder was er nog het vermoeden dat Lee Pace deze rol zou gaan spelen.

Andere rollen zijn er voor onder meer Zoe Saldana (Gamora), Chris Pratt (Star-Lord), Dave Bautista (Drax the Destroyer), Michael Rooker (Yondu), Glenn Close (?) en John C. Reilly (vermoedelijke Rhomann Dey). De Marvel sci-fi superheldenfilm verschijnt op 14 augustus 2014 in de bioscoop en is de een na laatste "Phase 2" titel voor het afrondende The Avengers 2 (2015).



NieuwsFilm

meest populair