TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

The King's Speech (2010)

Regie: Tom Hooper

De film gaat over de onzekere prins George die, nadat zijn broer aftreedt, de nieuwe koning van Engeland wordt als George VI. Probleem is echter dat de nieuwe koning een spraakprobleem heeft, wat hem niet echt koninklijk doet overkomen. Daarom schakelt hij de hulp in van de spraaktherapeut Lionel Logue (Rush), wat resulteert in een ongewone vriendschap.
Bekijk de afbeelding

Gomorra (2008)


De Napolitaanse maffia, de Camorra, beheerst elk aspect van het leven in deze arme Italiaanse regio. Er is geen mogelijkheid om je aan hun macht en wetten te onttrekken. Ter plekke opgenomen en tegen de achtergrond van oorlogen tussen clans en handel van alle soorten, volgt de kijker de lotgevallen van de plaatselijke bevolking die gedoemd is te eten of gegeten te worden.
Bekijk de afbeelding

Limitless (2011)


Een jonge schrijver komt in het bezit van de ultieme smart pill, een soort designer drug die de efficiëntie van de hersenen en het lichaam verhoogt.
Bekijk de afbeelding

Mission: Impossible II (2000)

Regie: John Woo

Ethan Hunt moet samen met de mooie Nyah Hall de afvallige agent Sean Ambrose ervan weerhouden een nieuw soort terreur te verspreiden. Voordat de missie geslaagd is, moeten ze de hele wereld rondreizen en lastige keuzes maken tussen hun hart en verstand.
Bekijk de afbeelding

The Illusionist (2006)


In het Wenen van rond 1900 wordt de jonge Edward verliefd op Sophie, een meisje van ver boven zijn stand. In hun jeugd wordt het tweetal uit elkaar gehaald en mogen ze elkaar niet meer zien. Jaren later, als jonge vrouw, gaat Sophie zich verloven met de Weense prins Leopold. Maar dan komt de magische kunstenaar Eisenheim in de stad en weet iedereen te verbazen met zijn geweldige trucs. Als Eisenheim en Sophie elkaar dan na al die jaren weer tegenkomen, slaat de vonk opnieuw over. Leopold vertrouwt hem niet en stuurt inspecteur Uhl op Eisenheim af om hem in de gaten te houden.
Bekijk de afbeelding

The Thin Red Line (1998)


Tijdens de Tweede Wereldoorlog is de uitslag van de strijd om Guadalcanal van grote invloed op de Japanse strijdkrachten. Amerikaanse soldaten worden gestuurd ter aflossing van vermoeide mariniers. De uitputtende slag om een strategisch vliegveld is voor de mannen een hel op aarde. De gruwelen van de oorlog zorgen ervoor dat de eenheid groeit tot een hechte groep.
Bekijk de afbeelding

Hasta la Vista! (2011)


Drie jonge gasten houden van wijn en vrouwen. Het eerste proeven ze met plezier, maar het tweede hebben ze nog nooit mogen smaken. Onder het mom van een wijntour reizen de drie naar Spanje om eindelijk van de grond te gaan. Niets zal hen tegenhouden. Zeker niet het feit dat de eerste blind is, de tweede in een rolstoel zit en de derde volledig verlamd is...


NieuwsFilm

meest populair