Algemeen

Michael Bay aan de slag met 'Ghost Recon'

Na 'Assassin's Creed' en 'Splinter Cell' de derde film uit de stal Ubisoft.

door Bram de Groot op 12.06.2013 om 13:11 in Algemeen
Naast dat game-ontwikkelaar Ubisoft werkt aan verfilmingen van hun topgames Assassin's Creed en Splinter Cell gaan ze ook aan de slag met Ghost Recon. Ze werken hierbij samen met filmstudio Warner Bros. De website Variety meldt nu dat de partijen Michael Bay (Transformers 4, 2014) hebben aangetrokken om de laatste titel naar het witte doek te brengen.

Ubisoft baas Jean Julien Baronne koos Bay "because he is a master at action movies" en over het plot zegt hij "These guys don’t belong to any specific organization. They’re in the field where the U.S. troops are not supposed to be. It’s a small team with very strong personalities and very specific skill sets. They’re using weapons nobody knows about but it’s very grounded. It’s not sci-fi."

Samen gaan ze eerst op zoek naar een scriptschrijver. Aan de hand van het aangeleverde script zal Bay beslissen of hij Ghost Recon ook gaat regisseren.

Van de Ghost Recon games werden sinds 2001 al meer dan 24 miljoen kopieën verkocht. Hieronder een trailer van een van de laatste uitgaven:


12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Las dit gisteren op IMDB en het eerste wat ik dacht was *zucht* maar ik heb nog nooit 1 Ghost Recon deel gespeeld dus het boeit me ook weer niet zo gek veel dat hij zich hiermee gaat bezighouden. Liever Ghost Recon dan Assassins Creed of Splinter Cell. Die games liggen wat dichter bij mijn hart, vooral Assassins Creed.

eltorro

Avatar

Lijkt me een saaie game, beter houd Bay zich bezig met projecten waar hij lekker goed over de top kan gaan.

Decepticon

Avatar

Bay is juist een geschikt persoon voor een film als deze. Een mooie militaire actiekanller maken is hem op het lijf geschreven.
Ik ben benieuwd of hij hem ook gaat regisseren.

jaime91

Avatar

Decepticon "Bay is juist een geschikt persoon voor een film als deze. Een mooie militaire actiekanller maken is hem op het lijf geschreven.
Ik ben benieuwd of hij hem ook gaat regisseren."

Ik ben nogmaals niet zo bekend met Ghost Recon maar volgens mij is de game geen actieknaller maar meer een tactische game. Het is geen Call Of Duty of Battlefield ofzo.

benjamin

Avatar

jaime91 "Ik ben nogmaals niet zo bekend met Ghost Recon maar volgens mij is de game geen actieknaller maar meer een tactische game. Het is geen Call Of Duty of Battlefield ofzo."


Battleship was ook nooit een dom spel en daar hebben ze toch ook een oerdomme actiefilm van gemaakt.

Decepticon

Avatar

jaime91 "Ik ben nogmaals niet zo bekend met Ghost Recon maar volgens mij is de game geen actieknaller maar meer een tactische game. Het is geen Call Of Duty of Battlefield ofzo."
Nee oke, maar dat betekent niet dat het een saaie rustige oorlogsfilm moet worden.
Er zal geschoten moeten worden ;) en dan verwacht ik toch een film als Navy Seals of The Rock. Bay is toch een aangewezen persoon om zo'n militair schietfilmpje te maken.

EdwardSissyhands

Avatar

En The Rock dan?
Dat is toch ook Seal/ tactische overname/ aanval van Alcatraz.
Bay kan hier best wat moois van maken.

Remco

Avatar

Master at action movies pfff yeah right. Ach kan die mooi weer met het amerikaanse leger aan de slag net als al zijn andere films.

Perrysh

Avatar

Ben zeker geen Bay fan, maar The Rock zal altijd één van mijn favoriete actie films blijven. Ergens ook een stukje jeugdsentiment hoor. Wat maakte dat goedje wat ze over San Fransisco wouden knallen een indruk op mijn als klein mannetje toen zeg. :D

Ayby17

Avatar

Bay is inderdaad een van de geschiktste regisseurs om een leger actie film te maken, maar ik denk dat dit spel niet echt vol zit met BAYHAM actie.
Ook heb ik gelezen dat Jerry Bruckheimer, Will Smith en Martin Lawrence hebben laten weten dat ze een 3de Bad Boys willen maken. Ook wordt hier nu een scenario voor geschreven. Ik vind dat Bay deze moet gaan verfilmen. Hij is er mee begonnen en moet er ook mee eindigen. Zou echt stom zijn als het in de handen van een andere regisseur valt.

NieuwsFilm

meest populair