Kijkje achter de schermen van 'Curse of Chucky'

Regisseur Don Mancini en Jennifer Tilly delen een aantal setfoto's.

Regisseur Don Mancini (Child's Play) en Bride of Chucky-actrice Jennifer Tilly (waarvan we nog niet weten in welke capaciteit ze betrokken is bij de film) hebben via hun Facebook- en Twitter-accounts een aantal setfoto's van Curse of Chucky online gezet.

Tilly liet daarbij ook vallen dat de film dit najaar te zien zal zijn (een exacte releasedatum is nog niet bekend). Universal brengt de film direct op DVD/Blu-ray/VOD uit.

Op de foto's zien we actrice Fiona Dourif (dochter van Brad 'Chucky' Dourif) en moordlustige pop Chucky. De film gaat over Nica (Dourif), een jonge vrouw die rouwt nadat haar moeder zelfmoord heeft gepleegd. Niet lang na deze gebeurtenis komt haar dominante zus Barb (Danielle Bisutti) met haar gezin langs om de begrafenis van hun moeder te regelen. Terwijl de twee zussen kibbelen over de toekomstplannen van Nica, speelt Barbs jonge dochter met een roodharige pratende pop genaamd Chucky (wiens stem opnieuw wordt verzorgd door Brad Dourif), die mysterieus in een pakketje werd bezorgd...







Bekijk hieronder de trailer van de originele Child's Play uit 1988, waarin Chucky voor het eerst zijn opwachting maakte:



NieuwsFilm

meest populair