'Jurassic Park IV' mogelijk in de zomer van 2015

De film zou maar een jaar uitgesteld zijn.

Een dikke maand geleden maakte Universal nog bekend dat Jurassic Park IV voor onbepaalde tijd vertraagd was. Dat niet omdat de film te duur zou worden en er veel scenarioproblemen waren, maar juist omdat de studio meer geld wilde steken in het project.

Ondertussen is het wachten op het moment dat een nieuwe releasedatum geprikt wordt, en het lijkt erop dat dit moment nu gearriveerd is. De website Den of Geek schrijft dat de vierde film in de franchise in 2015 in de bioscopen moet verschijnen, in de zomer. Hun bron wordt omschreven als ”solide” en de gok lijkt niet heel verkeerd.

Het scenario van de film ligt er immers al, geschreven door Rick Jaffa en Amanda Silver, dus mocht Universal meer geld in de film kunnen steken, dan hoeft er enkel een deel herschreven te worden. Daarnaast heeft regisseur Colin Trevorrow al locaties gezocht voor zijn film. Dat allemaal toen het erop leek dat de film in juni 2014 uit zou komen.

Delen van dat werk kunnen gewoon gebruikt worden voor de nieuwe film, dus in dat opzicht is de nieuwe releasedatum in de zomer van 2015 niet verkeerd.



NieuwsFilm

meest populair