Video

Trailer 'Mortal Instruments: City of Bones'

De Schaduwjagers komen eraan!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 18.06.2013 om 08:51 in Video
Op MSN is een nieuwe trailer opgedoken van de film The Mortal Instruments: City of Bones van regisseur Harald Zwart, bekend van films als The Karate Kid (2010) en One Night at McCool's (2001) en met o.a. Lily Collins, Lena Headey en Jonathan Rhys Meyers.

In de sci-fi fantasyfilm gaat over het schijnbaar normale tienermeisje Clary Fray. Al snel blijkt echter dat ze dat ze afstamt van de Schaduwjagers. Dat zijn jonge krijgers, die afstammen van engelen. Zij vechten een eeuwigdurende strijd tegen demonen om de Aarde te beschermen. Als haar moeder plotseling verdwijnt, moet Clary zich bij een groep van die Schaduwjagers voegen en reizen naar een gevaarlijk alternatief New York, dat Downworld heet. Daar wonen demonen, krijgsheren, vampiers, weerwolven en andere dodelijke wezens.

Vanaf 29 augustus in de Nederlandse bioscoop.


14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Secret1994goesFilm

Avatar

Goh ja... alvast geen vergelijkingen met Twilight...
Een soort fantasieverhaal met speciale wezens met een vrouwelijke tiener als hoofdpersonage...
Héél misschien dat ik hem ga gaan zien... Want Beautiful Creatures leek me ook maar stomme film maar was achteraf toch nog verrast.
AL denk ik dat deze soort films ook beetje gericht zijn naar jeugd. Cliché

benjamin

Avatar

Na Beautiful Creatures en The Host alweer een flop? Mij zegt het allemaal weinig: niks dat we niet al vaker gezien hebben en een hoofdrolspeelster die niet direct overkomt als een gigantisch talent..

Kilian

Avatar

Ik vind de acteerprestaties gewoonweg irritant maar dat komt denk ik ook omdat ik dit een soort nieuwe twilight vind. Een pluspunt is wel dat de wezens kwaardaardig zijn en niet glinsteren.

Arteron

Avatar

En toch lijkt deze film mij wel super cool :)

Onlyjustme

Avatar

Wou echt eens dat mensen nu eindelijk eens op houden met dat domme gedoe om elke film die uit komt te vergelijken met TWILIGHT. HOU EENS OP.
Het is geen Twilight en zal het ook nooit worden. Het feit dat een verhaal lijkt op een ander verhaal, omdat er ook een meisje in de hoofdrol speelt is meteen een Twilight? Echt waar het word een beetje te gek en het lijkt erop als of niemand een film op zich zelf staand kan beoordelen, want er word elke keer "Twilight" geschreeuwd. Of je houd van dit genre of je houdt er niet van.
Deze film lijkt in het verre niet op Twilight en iedereen met z'on houding die dit beter denkt te weten mist straks een leuke film.
Het enige waar aan gedacht word is Twilight en dit blijkt vooral hier een standaard te zijn geworden voor andere films. Laat het los en laat de film zijn eigen weg hebben. Denk dat je dan ook beter kunt genieten van de films.

Ik in ieder geval kan niet wachten tot deze film in de Bioscoop komt, vond het boek helemaal geweldig :)

Banned

Avatar

Of het nu op twlight lijkt of niet, (Volgens mij totaal niet, denk dat je hier eerder een vergelijking kunt maken met Beautifull Creatures) het blijft er niet bijzonder uitzien. De zoveelste fantasy prent die in de vergetelheid zal geraken.

En tjah. Lily Colins daar weten jullie al hoe ik over die seut denk.

benjamin

Avatar

Onlyjustme "Wou echt eens dat mensen nu eindelijk eens op houden met dat domme gedoe om elke film die uit komt te vergelijken met TWILIGHT. HOU EENS OP."


Ik lees anders bijzonder weinig posts die Man Of Steel, World War Z,... vergelijken met Twilight.

Onlyjustme

Avatar

benjamin "Ik lees anders bijzonder weinig posts die Man Of Steel, World War Z,... vergelijken met Twilight."


Je meent het :) Heb het over dit genre films; Young Adult boeken die verfilmt worden wat een hype is op dit moment die allemaal worden vergeleken met Twilight. Lijkt mij ook logisch dat ik het niet heb over Man of Steel etc.

benjamin

Avatar

Airbender "Ik ben het met onlyjustme eens! Gaan we nu elk Young Adult boek of film vergelijken met Twilight? :?"


Zo gek toch niet. Het succes van Twilight (en daarvoor Harry Potter) zal wel er mee voor gezorgd hebben dat we er veel krijgen dit jaar.

TheMorry

Avatar

UnknowB "Goh ja... alvast geen vergelijkingen met Twilight...
Een soort fantasieverhaal met speciale wezens met een vrouwelijke tiener als hoofdpersonage...
Héél misschien dat ik hem ga gaan zien... Want Beautiful Creatures leek me ook maar stomme film maar was achteraf toch nog verrast.
AL denk ik dat deze soort films ook beetje gericht zijn naar jeugd. Cliché"
Voor dat je nieuwe opmerkingen gaat maken raad ik je aan om de boeken te lezen. Deze kan je NIET vergelijken met Twilight. Dit is een actie/avonturen film en geen romantiek. (mits ze trouw aan het boek zijn gebleven, en volgens mij doen ze dat).

En ja, er komt wat romantiek in voor. In welke verhaal/boek/film niet? Maar dit is dus niet de hoofdzaak. Iedereen zal aangenaam verrast zijn als ze de boek over kunnen brengen op het witte doek zoals het bedoeld is. Persoonlijk vind ik deze boeken in het straatje The Hunger Games en Harry Potter thuis horen.

TheMorry

Avatar

Banned "Of het nu op twlight lijkt of niet, (Volgens mij totaal niet, denk dat je hier eerder een vergelijking kunt maken met Beautifull Creatures) het blijft er niet bijzonder uitzien. De zoveelste fantasy prent die in de vergetelheid zal geraken.

En tjah. Lily Colins daar weten jullie al hoe ik over die seut denk."
Een film afkraken omdat je een actrice niet goed vind is een bekrompen gedachten. Ik snap sowieso niet wat iedereens probleem is met haar.

Excuses voor dubbel post. Ik vergat dat er een edit knop was...

benjamin

Avatar

TheMorry "Een film afkraken omdat je een actrice niet goed vind is een bekrompen gedachte"


Waarom? Als de actrice in kwestie de hoofdrol vertolkt en dat dus inhoudt dat je in elke scène uit de film wordt gehaald door slecht acteerwerk, kun je dat toch niet echt een pluspunt noemen..

horizon

Avatar

Buffy the Vampire Slayer.
Donkerder en duisterder.

har har

nieuwslaatste nieuws

meest populair