Jaar uitstel voor 'Sin City: A Dame to Kill For'

Het is nog niet bekend waarom we nog langer moeten wachten op de film.

De film zou eigenlijk in oktober al uitkomen, maar nu is besloten Sin City: A Dame to Kill For flink uit te stellen. The Weinstein Company kondigde vandaag aan dat de lang verwachte vervolgfilm van regisseur Robert Rodriguez flink met bijna een jaar uitgesteld is.

De film draait nu vanaf 22 augustus 2014 in de bioscopen. Dat is natuurlijk flink teleurstellend voor fans van de franchise, die al acht jaar wachten op het vervolg sinds het origineel in 2005 verscheen. De hoop is natuurlijk dat het vervolg het lange wachten waard zal zijn.

De cast van de film wordt geleid door Josh Brolin, die de rol speelt van Dwight (in de eerste film door Clive Owen gespeeld). Hij wordt opgejaagd door de enige vrouw waar hij ooit van hield, Ava Lord (Eva Green) en moet zien hoe zijn leven compleet in de war wordt gegooid.

Overige rollen in de film zijn weggelegd voor Mickey Rourke, Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson, Jaime King, Joseph Gordon-Levitt, Dennis Haysbert, Christopher Meloni, Jeremy Piven, Ray Liotta, Juno Temple, Stacy Keach, en Julia Garner.

Bekijk hieronder een trailer van de eerste film.



NieuwsFilm

meest populair