Video

Trailer 'The Spectacular Now' (aanrader)

Een Sundance pareltje van de schrijvers van '(500) Days of Summer'.

door Jan-Peter Rook op 20.06.2013 om 12:04 in Video
Hieronder vind je de trailer van The Spectacular Now, een film van James Ponsoldt, de regisseur van Smashed (2012). Miles Teller speelt het populaire feestbeest Sutter, die het op een avond op een zuipen zet nadat zijn vriendin hem aan de kant heeft gezet. Hij wordt wakker in de tuin van een klasgenoot, de lieve, onopvallende Aimee (Shailene Woodley). Ondanks hun verschillende achtergronden trekken ze steeds meer naar elkaar toe.

Tijdens Sundance kreeg de film zeer positieve reacties. The Spectacular Now, met een scenario van Scott Neustadter en Michael H. Weber ((500) Days of Summer), komt uit op 2 augustus.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

wezel

Avatar

Ziet er erg leuk uit. 500 days of summer vind ik een super film. En ik hoop dat deze film de zelfde sfeer weet te pakken. Naar het kijken van de trailer lijkt het wel goed komen.

Carnage

Avatar

500 days of summer zo super goed, voor iedereen die ooit een keer in de friendzone is gezet, die weet damn good what it means.

dit is gewoon nieuwe soort film, kijk er naar uit.

Galido

Avatar

Wat ik gezien heb van de acteerprestaties van beide hoofdrolspelers, denk ik dat dit een heel goede film zal worden! Een liefdesfilm, niet meteen mijn genre, maar ik vond het aangenaam om te kijken. Dus, een aanrader.

Jonathancrane

Avatar

Ik heb 30 seconde gezien, en ik kijk niet de rest omdat iemand tegen me zei dat de hele film praktisch erin wordt vertoond. Ben die klere trailer makers eens voor dit keer.

nieuwslaatste nieuws

meest populair