Trailer animatiefilm 'Free Birds' met Owen Wilson en Woody Harrelson

Het nieuwe Reel FX Creative Studios richt pijlen op plekje tussen de gevestigde animatiestudio's.

Wederom betreedt er een nieuwe ambitieuze animatiestudio de bioscoopzaal. Dit keer is het de studio Reel FX Creative Studios, die tot op heden vooral bekend is van direct-to-dvd titels en korte animatiefilms. Ook was het de studio achter 3D concertfilm Cirque du Soleil: Worlds Away (2012). Sinds 2009 werkt Reel FX aan de animatiefilm Free Birds, eerder bekend onder de titel Turkeys, en ook in de toekomst moeten er een aantal grote titels uit de studio verschijnen. Wat ze in huis hebben? Hieronder zie je de trailer van Free Birds, een film van regisseur Jimmy Hayward (Jonah Hex, 2010 en Horton Hears a Who!, 2008).

Free Birds gaat over twee kalkoenen die terug in de tijd gaan om ervoor te zorgen dat hun soort niet langer het hoofdgerecht zijn tijdens Thanksgiving Day, een belangrijke feestdag in de States.

De studio heeft overigens twee grote namen kunnen aantrekken voor de stemmen, namelijk Owen Wilson en Woody Harrelson. Vanaf 1 november in de States, een Nederlandse releasedatum is niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair