'Jurassic Park IV' inderdaad in 2015 in de bioscopen

Daarnaast zal deze in 3D opgenomen worden.

Niet al te lang geleden was er al het gerucht dat Jurassic Park IV in de loop van 2015 in de bioscopen zou verschijnen. Nu lijkt het erop dat deze geruchten bevestigd zijn.

De mensen van ComingSoon waren bij de Licensing Expo 2013 in Las Vegas, waar ze onderstaande banner zagen hangen van Jurassic Park IV. Hierop valt duidelijk te zien dat de studio nu mikt op een release in 2015, in plaats van de in eerste instantie verwachte releasedatum van 13 juni 2014.

Daarnaast blijkt nu dat de nieuwe film in de dinosaurussenfranchise in 3D opgenomen zal worden. Universal moet dit verhaal nog bevestigen, maar lijkt niet onwaarschijnlijk dat de film in 3D opgenomen zal worden. 3D-conversies zijn niet heel populair en vinden ook lang niet meer zo vaak plaats.

Daar Universal eerder aangaf meer geld te willen steken in de film, en deze daarom ook uitstelde, lijkt het niet onwaarschijnlijk dat deze daadwerkelijk in 3D opgenomen wordt. Een officiële bevestiging moet overigens nog komen.

He scenario van Jurassic Park IV is geschreven door Rick Jaffa en Amanda Silver, en de film zal geregisseerd worden door Colin Trevorrow.



NieuwsFilm

meest populair