Video

Trailer voor thriller 'Empire State' met Dwayne Johnson

Ondanks een cast die verder bestaat uit Liam Hemsworth en Emma Roberts, krijgt de film een straight-to-dvd release.

door Jan-Peter Rook op 21.06.2013 om 12:08 in Video
Hoewel Dwayne Johnson er met zijn aanwezigheid voor heeft gezorgd dat franchises als Fast and Furious, Journey to the Centre of the Earth en G.I. Joe nog steeds de moeite waard zijn, lukt het de ex-worstelaar niet om zijn nieuwe thriller Empire State te weerhouden van een straight-to-dvd release. Aangezien de rest van de cast ook niet mis is, met rollen voor Liam Hemsworth en Emma Roberts, moet er wel een andere verklaring voor zijn dat Dito Montiels film uit de bioscopen gehouden wordt.

Empire State is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een roof uit 1982 die 11 miljoen dollar opleverde. Hemsworth speelt een beveiliger die werkzaam is bij een bedrijf dat handelt in gepantserde wagens. Hij tipt zijn beste vriend (Michael Angarano) over de slechte beveiliging van het bedrijf en samen gaan ze er met een enorm bedrag vandoor. Ze worden echter op de hielen gezeten door enerzijds lokale criminelen en anderzijds de politie, waaronder Johnson.

Empire State ligt vanaf 3 september in de winkels.


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jochemb

Avatar

Het ziet er wel uit als een straight to dvd film maar ik had toch verwacht dat ze deze naar de bioscoop zouden brengen aangezien Dwayne Johnson op het moment box office gold is.

Angelater

Avatar

Het lijkt ook maar net op een bijrolletje voor Johnson, dus dat straight-to-dvd zou best goed kunnen.

benjamin

Avatar

jochemb "Het ziet er wel uit als een straight to dvd film maar ik had toch verwacht dat ze deze naar de bioscoop zouden brengen aangezien Dwayne Johnson op het moment box office gold is."


Zo gold is hij nu ook weer niet, hij zat in een aantal bekende franchises. Ik denk niet dat hij volle zalen kan lokken voor deze film.

nieuwslaatste nieuws

meest populair