'Star Wars' hoofdrolspelers op dieet

Ze moeten er weer zo slank uitzien als eerst.

Star Wars veteranen Mark Hamill en Carrie Fisher zijn op diet gezet. De twee moeten flink wat kilo’s kwijtraken om er weer net zo goed uit te zien als eerst. De producenten van de film willen dat Hamill (61) en Fisher (56) er weer uitzien zoals 36 jaar geleden, toen ze Luke Skywalker en Princess Leia speelden.

De twee hebben een diëtist en een fitness trainer toegewezen gekregen, zodat ze weer fit zijn als de opnames van Star Wars Episode VII eind dit jaar van start gaan. Vorige maand werd Mark Hamill nog gespot toen hij een hamburger en zak frietjes bij zich had, en stond te rommelen in een prullenbak op zoek naar een sigaret om op te roken.

Volgens een bron moeten de twee nu ”Mark en Carrie moeten zoveel mogelijk lijken op hoe ze er vroeger uitzien als mogelijk. De producenten staan erop en willen maar al te graag helpen. Het budget van de film is gigantisch en dus wordt nergens op bespaard.”

Harrison Ford (71), die Han Solo speelt, zal niet dezelfde behandeling krijgen, omdat de producenten tevreden zijn met hoe hij eruit ziet.

NieuwsFilm

meest populair