Een Marvel film voor Vin Diesel?

De kolossale acteur uit de 'Fast & Furious' en 'Riddick' films is door de studio benaderd, maar wat zouden ze met hem van plan zijn?

Vin Diesel heeft via zijn officiële Facebook pagina laten weten dat Marvel Studios hem heeft benaderd. Vermoedelijk gaat het hier om een rol in een van de vele blockbusters die de komende jaren gepland staan. Diesel schreef het volgende:

"Marvel has requested a meeting. No idea what for... haha, you probably know better than me..."

Inmiddels is Marvels "Phase Two" van start gegaan, met Thor: The Dark World (31 oktober), Captain America: The Winter Soldier (3 april 2014) en Guardians of the Galaxy (14 augustus 2014) in het verschiet. Phase Two wordt beëindigd met de release van The Avengers 2 op 30 april 2015. Dan kan "Phase Three" beginnen, met films als Ant-Man en The Avengers 3. Het ziet er verder naar uit dat er bij Marvel plannen bestaan om binnen Phase Three films te maken rondom minder iconische personages, zoals Doctor Strange en The Black Panther.

Genoeg projecten dus voor Vin Diesel om een rolletje in te spelen. Zouden jullie hem graag zien binnen het Marvel universum en zo ja, in welke film en als welk personage?

NieuwsFilm

meest populair