Algemeen

Eerste officiële foto's 'Curse of Chucky'

De moordende pop keert terug in de alweer zesde film uit de Child's Play-reeks.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Zilko Tarici op 28.06.2013 om 08:00 in Algemeen
Na een aantal gelekte setfoto's heeft Universal nu de eerste officiële foto's van Curse of Chucky vrijgegeven.

De film gaat over Nica (Fiona Dourif), een jonge vrouw die rouwt nadat haar moeder zelfmoord heeft gepleegd. Niet lang na deze gebeurtenis komt haar dominante zus Barb (Danielle Bisutti) met haar gezin langs om de begrafenis van hun moeder te regelen. Terwijl de twee zussen kibbelen over de toekomstplannen van Nica, speelt Barbs jonge dochter met een roodharige pratende pop genaamd Chucky (wiens stem opnieuw wordt verzorgd door Brad Dourif), die mysterieus in een pakketje werd bezorgd...

Don Mancini (die ook de allereerste Child's Play maakte) neemt de regie voor zjn rekening. Universal brengt de film direct op DVD/Blu-ray/VOD uit.


5Bekijk hieronder de trailer van de originele Child's Play uit 1988, waarin Chucky voor het eerst zijn opwachting maakte:


9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Horror versie van Toy Story, heb het origineel niet gezien maar na de trailer van Child's Play lijkt het wel lachen.

Nielsgibby10

Avatar

Hopelijk word het gewoon een beetje dezelfde film als de eerste, want die was echt geweldig, 2 en 3 trouwens ook wel. Die andere 2 waren een nee. Hopelijk kan dat kind een beetje acteren, komt de film in de bios uit (denk het niet) en hopelijk sta ik niet na een half uur op om hem uit te drukken uit verveling, om vervolgens the dark knight te kijken

Angelater

Avatar

De eerste drie films waren wel leuk, omdat Chucky een aparte seriemoordenaar is (vooral nu die in het lijfje zit van een pop), maar daarna ging het wel bergafwaarts. Echter, de film-technologieën zijn inmiddels weer vooruit gegaan waardoor de eerste films misschien te oud lijken. Het is alweer een tijd geleden, namelijk, dat ik ze gezien hebt.

Sand

Avatar

Wat een mooie pop! :)

hahah, nee zou em toch niet op mijn kamer willen hebben staan :p

vroeger als kind had ik genoeg nachtmerries over Chucky :(

Jonathancrane

Avatar

Voor die-hard fans (waaronder mezelf) is het geweldig dat hij eindelijk terug in zijn normale vorm is. De film komt later dit jaar al uit op dvd in Amerika, dus ik vrees dat we voor een bootleg versie online moeten gaan.

Frietgezicht

Avatar

Heb de eerste 3 delen bij elkaar wel 20 keer gezien en echt jeugdsentiment. Deel 4 en in mindere mate 5 vond ik ook best leuk maar totaal anders. Was meer popcorn flick dan thriller.
Ben blij dat ze terug gaan naar de sfeer van het origineel maar gaat dit net zo matig worden als de zoveelste Wrong Turn en Hellraiser of echt een leuke nieuwe start?
Ben benieuwd naar de trailer.

KeesD

Avatar

Deze franchise mag van mij dood blijven, alles is al gedaan in de eerste 5 films waarvan eigenlijk alleen de eerste goed was, 2 en 3 vermakelijk en de rest erg slecht.
Deze skip ik dus..

JamesBond

Avatar

Eigenlijk gek om deze gelijk op DVD/BR uit te brengen... Ik ga het origineel ook maar eens kijken :)

iTED

Avatar

Deel 1 vind ik goed, 2 ook nog wel.
3 al een heel stuk minder.
Bride en Seed of Chucky is gewoon bagger.

Na het zien van deel 1 (toen was ik 8 geloof ik, begin jaren 90) samen met mijn oudere broer, durfde ik mijn slaapkamer niet meer op sávonds haha :D

nieuwslaatste nieuws

meest populair