Michael Pena gecast in 'The Vatican Tapes'

Een machtige en oeroude satanische kracht neemt het op tegen het Vaticaan.

Gisteren hebben Lakeshore Entertainment en Lionsgate aangekondigd dat Michael Pena is gecast in de film The Vatican Tapes. Pena zal priester Lozano spelen, in de thriller die geregisseerd wordt door Mark Neveldine.

De opnames beginnen volgende maand, met een cast die naast Pena bestaat uit Djimon Hounsou, Dougray Scott, Kathleen Robertson, Peter Andersson, John Patrick Amedori, Alex Sparrow en Olivia Dudley.

De film volgt de 27-jarige Angela Holmes (Dudley), die zich per ongeluk in haar vinger snijdt en bij de eerste hulp eindigt. Een infectie zorgt voor toenemend vreemd gedrag, en haar aanwezigheid veroorzaakt de dood van meerdere vrienden van haar. Priesters onderzoeken Holmes en geloven dat een demon haar bezeten heeft, maar als het Vaticaan moet helpen bij het uitbannen van de demon, blijkt het een veel oudere en machtigere satanische kracht te betreffen dan gedacht.

Het scenario van The Vatican Tapes is geschreven door Christopher Borrelli, gebaseerd op een origineel verhaal dat Borrelli samen met Chris Morgan schreef. Verder hebben regisseur Neveldine en Michael C. Martin het scenario nogmaals onder handen genomen.

De productie is in handen van Tom Rosenberg, Gary Lucchesi en Chris Cowles. De film moet in de loop van 2014 in de bioscopen verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair