Colin Trevorrow over 'Jurassic Park IV'

Hij wil trouw blijven aan de franchise van Steven Spielberg.

Nu de film naar 2015 verhuisd is, heeft regisseur Colin Trevorrow meer tijd om aan zijn film Jurassic Park IV te werken. De regisseur sprak tijdens de Saturn Awards over zijn plannen met de film. Hij vertelde dat Steven Spielberg, die de franchise lanceerde, erg belangrijk bij het vinden van het juiste verhaal.

”Het is geweldig om Steven, die dit werk al decennia verricht en zulke geweldige filmkennis heeft en gewoon begrijpt hoe een verhaal in elkaar moet steken, aan boord te hebben. Het is niet zoals wanneer je notities krijgt van een studiobaas, je krijgt echt goed commentaar en advies om het verhaal zo goed mogelijk te maken.”

Volgens Trevorrow zal het verhaal voortborduren op de eerder verschenen films in de franchise. ”We zijn ons erg bewust van hoeveel een bepaalde generatie om deze film geeft en we hebben het er altijd over. Het gesprek komt eigenlijk neer op: Het gaat niet om ons, om onze carrières, maar om hoe we iets kunnen maken dat van net zo’n niveau is als de eerste film.”

Niemand weet zeker waar de film over zal gaan. Volgens de laatste geruchten gaat de vierde film in de franchise over de droom van John Hammond, die uitkomt. Jurassic Park bestaat en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers, maar dan gaat het natuurlijk mis. Daarnaast zouden er in de film ook waterdinosaurussen te zien zijn.

In hoeverre dat klopt weten we niet. Trevorrow vertelde dat het scenario nog altijd wordt geschreven, dus alles kan nog veranderen.



NieuwsFilm

meest populair