Bioscoop releases week 28

Het wekelijkse overzicht met alle nieuwe films.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Monster's University 3D (2013)


Mike Wazowski en James P. Sullivan zijn een onafscheidelijk paar, maar dat was niet altijd het geval. Vanaf het moment dat deze twee monsters elkaar tegenkwamen, konden ze elkaar niet uitstaan. "Monsters University" opent de deur naar hoe Mike en Sulley hun verschillen overwonnen en elkaars beste vrienden werden.
Bekijk de afbeelding

To the Wonder (2012)


Verspreid over een periode van verscheidene jaren, vertelt 'To the Wonder' het verhaal van Neil (Ben Affleck), een mislukt schrijver die een liefdeloos bestaan leidt met zijn buitenlandse vriendin Marina (Olga Kurylenko). Wanneer Marina haar visum dreigt te verlopen, wordt Neil eigenlijk gedwongen om haar een huwelijksaanzoek te doen. De situatie zorgt voor spanningen en Neil voelt zich aangetrokken tot de mooie Jane (Rachel McAdams), terwijl Marina hem bedriegt met ene Charles. Beide zoeken ondertussen hulp bij priester Quintana (Javier Bardem), die Neil en Marina begeleidt, maar zo geen kans krijgt om een eigen leven te leiden. De situatie begint ook minder te worden voor hun dochter, die steeds meer problemen krijgt op school...
Bekijk de afbeelding

Hummingbird (2013)


Deze thriller volgt een oorlogsveteraan (Statham) die een rustig leventje leidt als Londenaar. Als zijn vriendin wordt vermoord zit er echter niets anders op dan zijn gewelddadige verleden opnieuw te omarmen en op jacht te gaan naar de moordenaars.
Bekijk de afbeelding

The Frozen Ground (2013)


De seriemoordenaar Robert Hansen is verantwoordelijk voor de dood van 17 tot 21 mensen. Ondanks dat hij getrouwd was, twee kinderen had en een gerespecteerd man was in zijn dorp, bleek na zijn veroordeling in 1983 dat hij vele vrouwen kidnapte en verkrachtte. Hij liet ze vervolgens los in het wild om op ze te jagen en daarna te vermoorden. Als een soort sport dus... Hansen zit ondertussen de eerste jaren uit van zijn 461 jaar gevangenisstraf.
Bekijk de afbeelding

The Internship (2013)

Regie: Shawn Levy

De film 'The Internship' gaat over twee vrienden in de veertig die worden ontslagen. Ze zijn ervan overtuigd dat ze helemaal opnieuw moeten beginnen en besluiten dan als stagiairs aan de slag te gaan bij een groot internetbedrijf. Ze komen echter al snel in de conflict met de jonge twintigers als ze proberen hoger op te komen in het bedrijf.
Bekijk de afbeelding

Byzantium (2012)


'Byzantium' volgt twee mysterieuze vrouwen die aankomen in een badplaatsje. Daar ontmoet Clara (Gemma Arterton) de eenzame Noel en Eleanor (Ronan) Frank (Landry-Jones). Eleanor besluit Frank hun dodelijke geheim te vertellen. De twee zijn 200 jaar geleden geboren en overleven op menselijk bloed. Als de kennis van hun gruwelijke geheim zich verspreidt, worden ze ingehaald door hun verleden en nemen de zaken gevaarlijke wendingen.
Bekijk de afbeelding

Do Not Disturb (2012)

Regie: Yvan Attal

Jeff duikt onverwachts om 2 uur 's nachts op bij zijn jeugdvriend Ben. Sinds hun studietijd zijn ze elk hun eigen weg gegaan. Jeff is nog steeds de wildeman, minnaar, kunstenaar en de eeuwige zwerver die nooit is gestopt met het ontdekken van de wereld. Ben daarentegen is gaan samenwonen met de knappe Anna. Ze hebben een huis gekocht in de buitenwijken en zijn bezig met gezinsuitbreiding. Maar zijn rustige leventje wordt verstoord door Jeff, vooral na een wild feest tot in de vroege ochtend, waarbij ze in een dronken bui een besluit hebben genomen dat hun hele leven op zijn kop zal zetten.
Bekijk de afbeelding

Hello I Must Be Going (2012)


In 'Hello I Must Be Going' komt dertiger Amy (Lynskey) net een beetje bij van een pijnlijke scheiding. Tijdens een diner met haar ouders ontmoet ze de 19-jarige Jeremy (Abbott) en dit loopt uit op een stiekeme affaire. Hierdoor krijgt Amy een nieuwe kijk op het leven.
Bekijk de afbeelding

Bekas (2012)


De dakloze broers Zana (7) en Dana (10) wonen aan de rand van de wereld, in Koerdistan. Aan het begin van het verhaal vangen ze een glimp op van Superman door een gat in de muur van de lokale bioscoop. Zana en Dana besluiten dat ze naar de Verenigde Staten willen, om daar te wonen met Superman. Als ze eenmaal daar zijn kan hij al hun problemen oplossen, hun levens makkelijk maken en iedereen straffen die ooit gemeen tegen ze was. Zana, de jongere broer, begint een lijst met alle mensen te maken, die Superman moet straffen. Bovenaan de lijst staat Saddam Hussein. Dana, de oudere broer, pakt het realistischer aan en maakt een concreet plan om in de VS te komen. Hij denkt na over geld, paspoorten, transport en een manier om over de grens te komen. Helaas hebben ze geen van die dingen. Desondanks besluiten de twee broers hun droom te volgen.
Bekijk de afbeelding

Mariage à Mendoza (2012)


Parijs - Buenos Aires, en vandaar naar Mendoza. De broers Antoine en Marcus zijn op weg naar de bruiloft van hun neef in het westen van het land... Argentinië, het grote avontuur waar ze al zo lang van dromen! Maar bij hun aankomst in Buenos Aires blijkt dat het helemaal niet zo goed gaat met Antoine: hij is net door zijn vrouw gedumpt. Marcus gaat tot het uiterste om er zijn broertje weer bovenop te helpen. Van zwoele nachten in de hoofdstad tot de pracht en praal van de maanvallei. Onderweg ontmoeten ze een helderziende receptionist, een goddelijke schoonheid, stenen die geluk brengen... Op hun weg naar de bruiloft vinden de twee broers elkaar terug. Maar net als Antoine wat opknapt, is het Marcus die afknapt...



NieuwsFilm

meest populair