Video

Hiccup en Toothless zijn terug in teaser 'How to Train Your Dragon 2'

Het vervolg komt draait over pakweg een jaar in de bioscoop.

door Zilko Tarici op 13.07.2013 om 17:29 in Video
De eerste teaser-trailer van Dreamworks Animations How to Train Your Dragon 2 staat nu online en kan hieronder worden bekeken! De film draait vanaf 2 juli 2014 in de Nederlandse bioscopen (in 3D, 2D en IMAX 3D). De stemmencast bestaat uit o.a. Jay Baruchel, Gerard Butler , Craig Ferguson , Jonah Hill en America Ferrara .

In het tweede deel van de epische How to Train Your Dragon-trilogie (het derde deel wordt verwacht in 2016) treffen we hoofdrolspeler Hiccup en zijn drakenvriendje Toothless 5 jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film aan.

Terwijl Astrid, Snoutlout en de rest van de bende jonge Vikingen elkaar uitdagen in drakenraces (de nieuwste populaire sport) verkent het onafscheidelijke paar onverkende gebieden en nieuwe werelden. Als de twee op een geheime ijsgrot schuilen die honderden wilde draken herbergt, komen ze terecht in een enorme strijd die de vrede bedreigt.


18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Ik heb deel 1 pas voor het eerst een paar weken geleden gezien en vraag me niet waarom want als ik geweten had hoe leuk, tof en goed die film was had ik dat al veel eerder gedaan.

Teaser ziet er ook leuk uit al zegt de teaser natuurlijk nog vrij weinig. Ik vind het wel tof dat de personages in dit tweede deel ouder en volwassener zijn. Ik neem aan dat ze in het derde deel dan vrijwel volwassen zijn. Ik ben in ieder geval ontzettend benieuwd naar deze sequel! Dit is echt weer een pareltje van Dreamworks.

Banned

Avatar

Euhm... filmtotaal is het normaal dat ik een soort trailer zie van de nieuwe Wolverine ?

Jim

Avatar

Banned "Euhm... filmtotaal is het normaal dat ik een soort trailer zie van de nieuwe Wolverine ?"

Nope, daar ging iets mis!

shellghost

Avatar

Ben zeer benieuwd naar deel 2.
Deel 1 was voor mij een complete verrassing in de meest positieve zin van het woord. :D

Kilian

Avatar

Een tijdje terug had ik niks te doen en toen ging ik How to train your dragon kijken en ik vond hem geweldig! éen van de beste animatiefilms die ik in tijden gezien heb. Zeer veel zin in deel 2.

KeesjeNL

Avatar

Na 15 seconden had ik al een glimlach op mijn gezicht, maar na de woorden "This is amazing" veranderde die in een grijns van oor tot oor. Wat heb ik zin in het vervolg op How to Train your DragonT+)!

Ereptile

Avatar

Angelater "
"


Supermooie teaser :W Ik zou zooo graag ook zo willen vliegen :P Maar de eerste film moet ik ook maar eens bekijken. Dat ik die niet heb gezien vind ik best wel erg...

C1000-Manneke

Avatar

jaime91 "Ik heb deel 1 pas voor het eerst een paar weken geleden gezien en vraag me niet waarom want als ik geweten had hoe leuk, tof en goed die film was had ik dat al veel eerder gedaan."


Ik ook Jaime91. Heb hem denk ik nu week of 5/6 geleden voor het eerst gezien op mijn LG 3D tv. En ik vond het een zeer toffe animatiefilm. En door deze teaser kijk ik wel erg uit naar deel 2!

aspers

Avatar

Heb ik iets gemist in het 1e deel?

Waarom heeft Hiccup maar 1 been???

Maxxie03

Avatar

aspers "Heb ik iets gemist in het 1e deel?

Waarom heeft Hiccup maar 1 been???"


In het eerste deel verliest Hiccup aan het einde van de film zijn been door volgens mij een gevecht met een draak.

MrMister

Avatar

aspers "Heb ik iets gemist in het 1e deel?

Waarom heeft Hiccup maar 1 been???"


Je hebt het einde van de film gemist :P

aspers

Avatar

Neit gemist, maar blijkbaar niet veel indruk gemaakt! :P

KeesjeNL

Avatar

aspers "Neit gemist, maar blijkbaar niet veel indruk gemaakt! :P"
Vreemd, was toch een vrij indrukwekkende frisse filmSmiley face.

Decepticon

Avatar

KeesjeNL "Na 15 seconden had ik al een glimlach op mijn gezicht, maar na de woorden "This is amazing" veranderde die in een grijns van oor tot oor. Wat heb ik zin in het vervolg op How to Train your DragonT+)!"
Ik al vanaf het begin als Toothless vlak over het water komt vliegen. En ik moest hardop lachen op het moment dat Toothless zijn tong uitsteekt, geweldig! Ziet er weer fantastisch uit en mooi dat Hiccup nu 5 jaar ouder is.
Ik kijk ook erg uit naar deel 2 en ga hem zeker in de bios kijken. Heb er spijt van dat ik deel 1 niet in de bios heb gezien.

aspers

Avatar

KeesjeNL "Vreemd, was toch een vrij indrukwekkende frisse filmSmiley face."


Oh absoluut! Begrijp me nuet verkeerd. Alleen kon ik mij het einde niet meer herinneren. Heb zeker zin in dit 2e deel!

McGraig

Avatar

C1000-Manneke "Ik ook Jaime91. Heb hem denk ik nu week of 5/6 geleden voor het eerst gezien op mijn LG 3D tv. En ik vond het een zeer toffe animatiefilm. En door deze teaser kijk ik wel erg uit naar deel 2!"


Heb je aandelen bij LG? Ik heb deel 1 onlangs gezien op mijn Samsung LCD tv, met geluid over mijn pioneer 5.1 receiver en sony speakerset. Ik gebruikte een Grundig dvd speler.
Leuke animatiefilm maar met gebruikelijk moralistisch eind. Maar goed dat is educatief verantwoord voor de kids dus alleen maar oke. Had ik maar Fritz the Cat moeten kijken.

Sleepkills

Avatar

In ieder geval geen geestige trailer. En mijn god, die stinger slaat al helemaal nergens op.

NieuwsFilm

meest populair