TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet gaan missen.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Hellboy (2004)

Zaterdag 13 juli om 22:30 op RTL5

In de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog zoeken de Nazi's hun toevlucht tot zwarte magie om hun verloren zaak nog te redden. De Geallieerden bestormen het kamp waar de ceremonie plaats vindt, maar niet voordat de demoon Hellboy opgeroepen is. Wanneer Hellboy opgroeit besluit hij zijn krachten te gebruiken voor het bestrijden van het kwaad.
Bekijk de afbeelding

Leaving Las Vegas (1995)

Zondag 14 juli om 21:15 op Canvas

Ben, een filmscenarist en zware drinker, wordt door zijn vriend en agent Peter de laan uitgestuurd. Zijn bazen gunnen hem wel nog een genereuze afscheidspremie. Ben ziet het niet meer zitten. Hij besluit zijn familie en Hollywood te verlaten om zich in Las Vegas dood te drinken. Daar maait hij bijna een vrouw van de baan: de zelfbewuste Sera, een prostituee die problemen heeft met haar pooier Yuri.
Bekijk de afbeelding

Groundhog Day (1993)

Maandag 15 juli om 22:00 op RTL7

De egocentrische weerman Phil Connors beleeft keer op keer dezelfde dag wanneer hij voor de zoveelste keer naar Punxstawney is gestuurd om het jaarlijkse Groundhog day festival te verslaan. Hij probeert het beste te maken van deze tot wanhoop stemmende, absurde situatie.
Bekijk de afbeelding

Zombieland (2009)

Dinsdag 16 juli om 22:00 op RTL7

Columbus en Tallahassee hebben een manier gevonden om te ontsnappen aan de zombies die de wereld overnemen. Columbus is een bangerik, maar wanneer je bang bent om opgegeten te worden kan angst je in leven houden. Tallahassee is een stoere bad-ass zombie-killer met een passie voor wapens. Zijn doel is om de laatste Twinkie op aarde te bemachtigen. Ze vormen een groep met Wichita en Little Rock, die ook bijzondere manieren hebben gevonden om te ontsnappen aan de zombies. Nu moeten ze uitzoeken wat erger is, afhankelijk zijn van elkaar, of gevoerd worden aan de zombies.
Bekijk de afbeelding

In Bruges (2008)

Woensdag 17 juli om 22:00 op RTL7

Na een moeizame opdracht in Londen, moeten ze van hun baas Harry naar Brugge. Dit is voor hen totaal onbekend terrein en de mannen raken betrokken bij gevaarlijke verwikkelingen van inwoners, toeristen, en filmopnamen. Al gauw krijgen ze totaal andere opvattingen over leven en dood.
Bekijk de afbeelding

Watchmen (2009)

Donderdag 18 juli om 22:00 op RTL7

In een alternatief 1985 zijn superhelden in de ban gedaan door de Amerikaanse federale overheid. Waar voorheen superhelden tot het algemene Amerikaanse straatbeeld behoorden, heeft de overheid het superheldenbestaan illegaal verklaard. Wanneer een superheld in deze onrustige dagen van de Koude Oorlog wordt vermoord start een andere oud-superheld, genaamd Rorshach, een onderzoek. Dit onderzoek brengt een duister complot aan het licht.
Bekijk de afbeelding

Old School (2003)

Vrijdag 19 juli om 20:30 op RTL5

Drie dertigers proberen de lol van hun studententijd te laten herleven. Mitch, Frank en Beanie hebben alledrie een belangrijk punt in hun leven bereikt. Ze kunnen er voor kiezen om verantwoordelijke volwassenen te zijn, met vrouwen, kinderen en vaste banen... of ze kunnen de volwassenheid nog wat uitstellen en zich nog eens ouderwets uitleven.



NieuwsFilm

meest populair