Bioscoop releases week 30

Het wekelijkse overzicht met alle nieuwe films.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Wolverine (2013)


In de volgende X-Men spin-off komt Logan (Jackman) tegenover zijn ultieme vijand te staan in een gevecht op leven en dood dat hem voor altijd zal veranderen. Voor het eerst in zijn leven is hij kwetsbaar en worden zijn fysieke en emotionele grenzen op de proef gesteld. Daarbij zullen zijn klauwen kruisen met Samoeraistaal.
Bekijk de afbeelding

Red 2 (2013)


Frank Moses en zijn team van voormalig CIA-agenten zullen hun krachten wederom samen moeten bundelen om, al toerend door Europa, hun vijanden uit te schakelen. Frank en de andere agenten zijn op zoek naar een massavernietigingswapen. Maar allereerst moeten zij de man die het wapen heeft ontworpen bevrijden uit een psychiatrische inrichting...
Bekijk de afbeelding

Jayne Mansfield's Car (2012)


Alabama, jaren '40. Nadat zijn vrouw hem verlaten heeft voor de Engelsman Kingsley Bedford (John Hurt) en verhuisd is naar Engeland, voedt Jim Caldwell (Robert Duvall) zijn kinderen alleen op. Wanneer de vrouw overlijdt, laat ze het verzoek achter om terug te worden gebracht naar Alabama om begraven te worden. Op dat moment heeft Jim haar bijna dertig jaar niet meer gezien. De twee families ontmoeten elkaar en doen een poging om zich aan elkaar aan te passen.
Bekijk de afbeelding

Blancanieves (2012)


Sofia Ora speelt Carmencita, de dochter van een beroemde matador (Daniel Giminez Cacho). Wanneer ze ouder is wordt ze gespeeld door Macarena Garcia. Haar kwaadaardige stiefmoeder (Maribel Verdu) wil haar dood hebben, maar Carmencita weet het te overleven en sluit zich aan bij een bende stierenvechtende dwergen.
Bekijk de afbeelding

Make Your Move (2013)


Dancing with the Stars-ster Derek Hough speelt de rebelse Donny, die in de bak heeft gezeten en van zijn reclasseringsambtenaar New Orleans niet uit mag. Hij moet op zoek naar een echte baan, maar tapt liever op straat zijn centen bij elkaar. Als hij op televisie hoort van zijn pleegbroer Nick, die een hippe ondergrondse club runt, pakt Donny zijn biezen om een baantje als danser in de club te bemachtigen. In Brooklyn is het echter hommeles tussen Nick en zijn voormalige partner. Deze Kaz is met een gladde jongen van Wallstreet in zee gegaan en een chiquere dansclub begonnen. Tijdens zijn eerste avond in de club van zijn broer maakt Donny kennis met de brutale Koreaans-Japanse Aya. Zij moet met haar dans- en trommelgroep een contract in de wacht slepen om haar verblijf in de States veilig te stellen. Donny en Aya vallen als een blok voor elkaar, maar hun broers staan elkaar naar het leven.
Bekijk de afbeelding

Shokuzai (2012)

Regie:

In een klein Japans dorp slaat vijftien jaar geleden het noodlot toe als het basisschoolmeisje Emili door een vreemde man wordt vermoord. Vier klasgenoten met wie Emilie aan het spelen was, vinden haar lichaam. De dader wordt nooit gevonden en de zaak blijft onopgelost. Verscheurd van verdriet roept Emilis moeder Asako (Kyoko Koizumi) een soort vloek over de vier meisjes uit, die zeggen zich het gezicht van de dader niet te kunnen herinneren. Ze zullen elk op hun eigen manier boete doen voor hun zwijgen. Diep getroffen door Asakos veroordeling en belast met de vloek worden de vier meisjes de volwassenheid in gedwongen, die uiteindelijk een keten van tragische gebeurtenissen veroorzaakt.



NieuwsFilm

meest populair