Jamie Foxx zet vol in op titelrol in nieuwe 'Spawn'-film

En hij wil dolgraag de hoofdrol spelen in een Mike Tyson-biopic.

Eerder deze maand zagen we al een eerste teaser van Jamie Foxxs rol als de villain Electro in de superheldenfilm The Amazing Spider-Man 2. De acteur wil zijn aandeel in het genre graag intensiveren, aangezien hij dolgraag de titelrol speelt in een nieuwe Spawn-film. De website Movies.com vroeg tijdens Comic-Con de Oscar-winnaar om een update.

"Spawn is one, yeah. And Mike Tyson. Those are two roles I would just love to do. I'm aggressively pursuing them."

De wens van Foxx is al een tijdje oud. Eerder dit jaar is hij op bezoek geweest bij Spawn-bedenker Todd McFarlene om na te gaan hoe het ervoor staat met de veelbesproken reboot. Destijds liet McFarlene weten dat Foxx geregeld aan de telefoon hangt: "Every three weeks he’s on the phone going, ‘Todd, where’s the script? Todd, where’s the script?'"

In 1997 verscheen al eens de toch iets magere verfilming Spawn van de strip van Image Comics. De hoofdrol werd toen gespeeld door Michael Jai White. In de comic en film Spawn wordt Al Simmons vermoord en keert hij met de hulp van de duivel na vijf jaar terug als Spawn, de leider van het Leger van de Hel. Ondanks dat hij alleen terugkeerde om zijn vrouw Wanda nog een keer te kunnen zien, moet hij van de duivel de mensheid vernietigen.

Hieronder de trailer:



NieuwsFilm

meest populair