Sigourney Weaver in onderhandelingen voor vervolg 'The Mortal Instruments'

Ze zal een van de weinige nieuwe rollen in de film vervullen.

Jim Pedd 30 juli 2013 13:34 in Algemeen
Sigourney Weaver is in onderhandelingen om zich bij de cast van The Mortal Instruments: City of Ashes te voegen. Ze voegt zich daarmee bij een groot deel van de cast van de eerste film in de franchise, dat terugkeert.

Het betreft Lily Collins, Jamie Campbell Bower, Kevin Zegers, Robert Sheehan, Jemima West en Jonathan Rhys Meyers. Verder zal ook regisseur Harald Zwart in de film te zien zijn.

Het project zet het verhaal voort van een meisje (gespeeld door Collins), dat ontdekt dat ze een demonenjager is, een zogenaamde Shadowhunter. Ze moet zich begeven in een gevaarlijke wereld, waar vampiers, weerwolven en feeën aan de orde van de dag zijn. Daarnaast valt ze voor een andere Shadowhunter (Bower).

Weaver zal een van de weinige nieuwe rollen spelen, die van de leider van de Shadowhunters. Zij wil koste wat het kost de man vermoorden die haar zoon doodde. De opnames moeten in oktober van start gaan. Bekijk hieronder de trailer van The Mortal Instruments: City of Bones, die vanaf 22 augustus in de bioscopen draait.


NieuwsFilm