Video

Preview van de trailer van 'Ender's Game'

Deze beelden beloven een groots sci-fi spektakel.

door Bram de Groot op 05.08.2013 om 19:47 in Video
Summit Entertainment bouwt de spanning op naar de nieuwe tweede trailer van de film Ender’s Game op door onderstaande een preview te lanceren. De beelden geven duidelijk prijs dat de sci-fi film van regisseur Gavin Hood (X-Men Origins: Wolverine, 2009) flink wat spektakel zal bieden.

Ender's Game is gebaseerd op de klassieke sci-fi roman van Orson Scott Card en gaat over het jonge en ontwikkelde kind Ender Wiggin (Asa Butterfield). Hij wordt naar een militaire school gestuurd die zich in de ruimte bevindt. Hier wordt hij met getalenteerde leeftijdsgenoten opgeleid om voorbereid te zijn op toekomstige aanvallen van aliens. Andere rollen zijn voor Hailee Steinfeld, Ben Kingsley, Harrison Ford, Abigail Breslin en Viola Davis.

Vanaf 31 oktober in de bioscoop. Morgen rond deze tijd moet de volledige trailer al verschijnen.


18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Tijd om de boycot te boycotten, want dit ziet er zeker niet mis uit.

kidcassidy

Avatar

Lijkt mij een soort van Super 8, maar dan in de ruimte. Verwacht niet direct een topper en zal de eerste reviews afwachten.

KurtLourens

Avatar

Wat een bullshit trend dit! Preview trailer...pfffffff Hou op zeg!

Vleeshaak

Avatar

Ben het totaal niet eens met de uitspraken van Orson Scott Card, maar die denkbeelden komen in het boek totaal niet voor. Dus waarom zou die film dan geboycot moeten worden? Die vent is toch al betaald voor de filmrechten.

Lukas

Avatar

Een boycot om OSC's uitspraken is ronduit belachelijk. De lezers van het boek vinden het boek goed door het verhaal, de film kan even goed staan, en OSC's uitspraken staan helemaal los van het boek en de film. Ik las het boek niet om dat OSC het geschreven had.

Ik ga de film sowieso bekijken, en als hij goed is dan misschien wel meer dan eenmaal. Het maakt mij totaal niet uit wat de man allemaal heeft uitgekraamd. Vrije meningsuiting geld voor iedereen, ookal is je mening belachelijk, maar zijn mening is niet het gene wat het succes van een boek of een film moet bepalen, dat is de kwaliteit ervan en de mate waarin de kijker/lezer plezier heeft gehad tijdens het kijken/lezen van de film / het boek.

ThinkTwoTimes

Avatar

Boycot is idioot. De muziek van Wagner wordt toch ook gewaardeerd hoewel het een vreselijke man was? Geleerd bij amc :p Voor de rest ziet het er toch wel goed uit! Asa B. vond ik echt goed in Hugo dus deze ga ik zien!

wla

Avatarheb de trailer een paar weken geleden al gezien

Lukas

Avatar

wla "
heb de trailer een paar weken geleden al gezien"


Dat is dan ook de eerste trailer, dit gaat over de tweede (en laatste) trailer.

--

Ik hoop trouwens dat ze net zoals bij de eerste gewoon wat leuke beelden tonen en een "misleidend" plot weergeven zodat je nog niet alles weet wat er gaat gebeuren. Dit gebeurt al veel te vaak bij andere films. De HG: Catching Fire trailers zijn een goed voorbeeld van hoe je een trailer maakt zonder de hele film te tonen.

PRIME

Avatar

kidcassidy "Lijkt mij een soort van Super 8, maar dan in de ruimte. Verwacht niet direct een topper en zal de eerste reviews afwachten."Super 8 ging over een alien dat op aarde ontsnapte terwijl een paar kinderen een film maakte. Hoe zie je hierin een gelijkenis, haha.

PRIME

Avatar

benjamin "Tijd om de boycot te boycotten, want dit ziet er zeker niet mis uit."


Welke boycot?

PRIME

Avatar

Vond het boek erg goed, ben zeer benieuwd naar de film.

Ben alleen geen fan van Gavin Hood dankzij Wolverine...

WoUtoMatiC

Avatar

Meh. Ziet er uit als hoofdpijn CGI.

kidcassidy

Avatar

PRIME "Super 8 ging over een alien dat op aarde ontsnapte terwijl een paar kinderen een film maakte. Hoe zie je hierin een gelijkenis, haha."


Kinderen spelen de hoofdrol in een Sci-Fi film :P. Daar houdt het op, maar ik kreeg gewoon hetzelfde gevoel erbij. Afwachten natuurlijk, vandaar dat ik wel wacht op de eerste reviews.

PrimeTimer

Avatar

Nou wat een onzin is dit zeg hier zit toch helemaal niemand op te wachten. Dat jongetje is spuuglelijk, kan je toch niet fatsoenlijk naar kijken. Nou sorry hoor ik weet het al dit is helemaal niks voor mij. Verschrikkelijke camerapunten ook.

Barnes

Avatar

Lijkt wel een jongetje die via kinect een video game speelt. Komt over als een kinderfilm. Special effects zijn wel heel goed zo te zien.

benjamin

Avatar

PrimeTimer "Dat jongetje is spuuglelijk, kan je toch niet fatsoenlijk naar kijken. "


Wellicht daarom dat de laatste film waarin hij de hoofdrol speelde veel Oscarnominaties kreeg. O+

roslarp

Avatar

Star trek 2.0 ofz

NieuwsFilm

meest populair