Algemeen

Steven Spielberg stopt met 'American Sniper'

Ook DreamWorks stapt uit het project.

door Jim Pedd op 06.08.2013 om 13:53 in Algemeen
Steven Spielberg maakte in mei nog bekend dat hij American Sniper zou regisseren, maar heeft nu besloten dat toch maar niet te doen. Naast Spielberg heeft ook studio DreamWorks besloten niet verder te gaan met de film.

Deze zou over de Navy Seal Chris Kyle gaan. In de hoofdrol was Bradley Cooper gecast. Dat Spielberg en DreamWorks zijn vertrokken maakt niet dat het project nu ten dode opgeschreven is. Het was een co-productie tussen DreamWorks en Warner Bros. en Warner heeft aangegeven het project nog altijd te willen maken.

Waarom Spielberg precies besloten heeft niet verder te gaan met American Sniper is niet bekend. Wel weten we dat zijn visie op de film niet overeen zou komen met het budget. De regisseur heeft nog genoeg andere projecten liggen, dus zal snel iets anders vinden.

Eerder zou hij Robopocalypse maken, een verfilming van het gelijknamige boek van Daniel H. Wilson. Spielberg wil die film nog altijd regisseren, maar heeft besloten het scenario van Drew Goddard compleet om te gooien. Wellicht dat hij daar nu mee verder gaat.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pete_027

Avatar

Zolang hij nu maar niet aan Indiana 5 gaat beginnen:P

Frietgezicht

Avatar

Pete_027 "Zolang hij nu maar niet aan Indiana 5 gaat beginnen:P"


Juist wel :P
Net als met Die Hard verdienen sommige reeksen een waardige afsluiter.

Banned

Avatar

Pete_027 "Zolang hij nu maar niet aan Indiana 5 gaat beginnen:P"


Waarom vond iedereen indy 4 zo slecht ?

johanmeesters

Avatar

Mooi, ben al niet zo'n liefhebber van Bradley Cooper en het verhaal sprak mij ook niet aan. Hopelijk eerst Robopocalypse, beetje in de stijl van A.I. en Minority Report. Moet wel goed komen.

Asperientje

Avatar

Banned "Waarom vond iedereen indy 4 zo slecht ?"


Aliens

Banned

Avatar

Asperientje "Aliens"


Voor mij paste dat wel in de tijdsgeest waarin het verhaal zich afspeelde... Ook waren deze enkel op het einde te zien. Dan is het einde van deel 1 toch ook maar een weirde bedoening met die geesten enzo...

Asperientje

Avatar

Banned "Voor mij paste dat wel in de tijdsgeest waarin het verhaal zich afspeelde... Ook waren deze enkel op het einde te zien. Dan is het einde van deel 1 toch ook maar een weirde bedoening met die geesten enzo..."


Maar dat was de vloek van Pandoras'Box. Het paste daar wel bij. Elke Jones film ging over een vloek. Iets dat ook een legende heeft waar iedereen iets over gehoord heeft. Niemand wilde dat er aliens in voor kwamen omdat dat juist niet bij Jones past. Maar niet alleen de aliens waren helemaal verkeerd in de film. Ook die mieren, het heen en weer geslinger van LaBeouf met de aapjes en de koelkast. Maar voornamelijk de aliens. Dat was echt verschrikkelijk.

Angelater

Avatar

Banned "Waarom vond iedereen indy 4 zo slecht ?"

Aliens, CGI dieren, de koelkast, Shia LaBeouf (opgezet als opvolger), de swingende apen... zijn voornamelijk opmerkingen van diverse mensen. Met sommige kan ik het wel vinden, andere weer niet. Het overmatige gebruik van CGI deed de das wel om voor mij. John Hurt is wel lachen, echter.

Djoker

Avatar

Vergeet niet dat George Lucas de grote drijfveer was achter Indiana Jones 4. Wanneer deel 5 komt van Spielberg, zonder scenario en bemoeienissen van Lucas, zie ik het wel zitten ^_^

thehungergames

Avatar

Angelater "Aliens, CGI dieren, de koelkast, Shia LaBeouf (opgezet als opvolger), de swingende apen... zijn voornamelijk opmerkingen van diverse mensen. Met sommige kan ik het wel vinden, andere weer niet. Het overmatige gebruik van CGI deed de das wel om voor mij. John Hurt is wel lachen, echter."


Inderdaad, maar volgens mij ligt dit vooral aan het aandeel van George Lucas in de film

NieuwsFilm

meest populair