Simpson wel, Spears niet

Jessica Simpson heeft Britney Spears verslagen met de rol van Daisy Duke, in de verfilming van de tv-serie 'The Dukes of Hazzard'. Spears was ook in de running voor de rol van de sexy Daisy, maar de makers kozen uiteindelijk toch voor Simpson, aldus het Amerikaanse magazine 'Star'.

De hoofdrollen van neven Bo en Luke Duke, die het altijd aan de stok hadden met sheriff Roscoe P. Coltrane en Boss Hogg, zouden naar Paul Walker en Ashton Kutcher gaan. De beroemde rode auto, genaamd General Lee waarmee de jongens over iedere sloot of ravijn konden springen, speelt ook een grote rol in de film.

Simpsons vader reageert heel blij op het nieuws: "Ze kan niet wachten om het te gaan doen." Simpson zelf voegt daar aan toe: "Ik zou graag die hotpants dragen." De rol van Daisy werd in de serie gespeeld door Catherine Bach, die daar nog een aardige carrière aan heeft overgehouden. De bedoeling is om deze zomer met filmen te beginnen, om het resultaat in de zomer van volgend jaar in de bioscoop te hebben.



NieuwsFilm

meest populair