Onthullende concept art 'The Good Dinosaur'

Ook de stemmencast voor de Pixar-film van 2014 is bekend.

Al geruime tijd werkt Pixar aan de animatiefilm The Good Dinosaur, die volgend jaar in de bioscoop moet verschijnen. Tot op heden is er maar weinig te zien geweest, maar tijdens de D23 Expo had de animatiestudio e.e.a. voor de bezoeker in petto.

In de animatiefilm The Good Dinosaur van regisseur Bob Peterson, co-regisseur van Up (2009), zien we hoe de aarde was geweest als de dino's nu nog hadden geleefd. In deze wereld met dino's heeft iedere soort heeft zijn specifieke taak: apatosaurussen ploegen de velden, triceratops zijn bulldozers, stegosaurussen snoeien de planten. Ze proberen hun gewassen te beschermen tegen vervelende, prehistorische insecten. Wanneer hoofdpersonage Arlo (een apatosaurus) een van de beestjes beter bekijkt, blijkt het de kleine mensenjongen Spot te zijn die zich als insect heeft verkleed. De twee worden vrienden en gaan samen op avontuur.

Onderstaande concept art geeft een duidelijk beeld op de relatie tussen Arlo en Spot:



Tevens werd bekend dat de (voornaamste) stemmen worden ingesproken door Lucas Neff (Arlo). Zijn ouders krijgen de stemmen van John Lithgow (Poppa) en Frances McDormand (Momma). Andere stemmen zijn voor Neil Patrick Harris (broer Cliff), Bill Hader (broer Forrest) en Judy Greer (zus Ivy). De stem van Spot, als die een stem heeft uiteraard, is niet bekend.





NieuwsFilm

meest populair