Twee posters actiefilm 'Escape Plan' met Stallone en Schwarzenegger

Zelfs de posters doen er jaren 80 aan.

Eerdere deze week zagen we nog de Blu-Ray Review voorbijkomen waarin de laatste releases van de actiehelden Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger met elkaar vergeleken werden en waaruit bleek dat de voormalige hofleveranciers van grote actiefilms een beetje uit de gratie raken bij het grote publiek. Mogelijk biedt een binnenkort te verschijnen samenwerking een definitief oordeel.

Hieronder twee nieuwe posters van de film Escape Plan, die overduidelijk teruggrijpt op datgene waar beide heren beste in zijn/waren: schieten, vechten, pakkende onliners en het maken van veel slachtoffers. Vooral de tweede poster zou zo een affiche kunnen zijn van een actiefilm uit de 80/90er jaren.

Vanaf 17 oktober 2013 in de Nederlandse bioscoop.


De actiefilm van regisseur Mikael Håfström, bekend van de thrillers 1408 en The Rite (2011), vertelt het fictieve verhaal van Ray Breslin, een wereldwijde autoriteit op het gebied van gevangenisbeveiliging. Op een dag wordt hij ontvoerd en opgesloten in een zwaar bewaakte gevangenis die hij zelf heeft ontworpen. Hij moet al zijn kennis gebruiken om te kunnen ontsnappen. De trailer:



NieuwsFilm

meest populair