Video

Eerste clip 'You're Next'

De horrorfilm wachtte twee jaar op een bioscooprelease en die is nu eindelijk gekomen.

door Bram de Groot op 15.08.2013 om 09:41 in Video
Al in 2011 ging de horrorfilm You're Next van regisseur Adam Wingard op het Toronto International Film Festival in première. Vervolgens bezocht het nog vele festivals waar het veelal in de smaak viel en zelfs een aantal prijzen won, waaronder op het Austin Fantastic Fest. Nu na twee jaar wachten de wereldwijde bioscooprelease er eindelijk aan zit te komen, zijn er op het interweb een eerste clip en een stukje van een nieuwe poster verschenen. De rest van de poster-puzzelstukjes zullen vast snel volgen.

Vanaf 22 augustus in de Nederlandse bioscoop.

In You're Next wordt een nietsvermoedende familie geterroriseerd door een bende gemaskerde indringers. De voornaamste hoofdrollen worden vervuld door Sharni Vinson, AJ Bowen, Barbara Crampton en Ti West.

Hieronder ook een nieuwe tv spot:5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spijker2

Avatar

Ik heb de clip niet gezien maar dit lijkt me toch meer een thriller dan een horror??

Goov25

Avatar

Gisteravond in de bios vooraf aan 'The Purge' kwam er een trailer voorbij van deze film. Goede schrikmomenten, veel spanning. Misschien geen origineel verhaal (ik zie al heel wat overeenkomsten met The Purge) maar ik verwacht toch zeker genoeg entertainment om naar deze film uit te zien!

Baron Von Marlon

Avatar

Goov25 "Gisteravond in de bios vooraf aan 'The Purge' kwam er een trailer voorbij van deze film. Goede schrikmomenten, veel spanning. Misschien geen origineel verhaal (ik zie al heel wat overeenkomsten met The Purge) maar ik verwacht toch zeker genoeg entertainment om naar deze film uit te zien!"


Er zijn wel meer van dit soort films.
Ik vind het allemaal ok zolang er maar een goed achtergrondverhaal is.
The Purge vond ik een goede film. Beter dan verwacht.

En deze lijkt ook best interessant (al heb ik de trailer niet bekeken).
Ik bespeur wel een vleugje van A History Of Violence.

"When the Davison family comes under attack during their wedding anniversary getaway, the gang of mysterious killers soon learns that one of victims harbors a secret talent for fighting back."

SunChaser

Avatar

Film gezien in parhe, slechte film, saai en slecht geacteerd

Goov25

Avatar

Ja, er zijn veel van dat soort films. Home Alone ging al uit van hetzelfde principe. ;) Maar net als van The Purge, heb ik hier heel erg van genoten! Spannend, goede schrikmomenten, onverwachte twists, en damn... Wat is die chick van step up 3 een bad-ass!! Prachtig :E

NieuwsFilm

meest populair