Is John Krasinski gecast in'Jurassic Park IV'?

De acteur zou een dinosaurustemmer spelen.

Gisteren hadden we nog een bericht waarin regisseur Colin Trevorrow zich uitsprak over enkele geruchten die de ronde doen over Jurassic Park IV. Daarin waarschuwde hij dat we niet alle geruchten op het internet moeten geloven.

Toch is er al meteen een nieuw gerucht opgedoken. Movieweb heeft het verhaal dat John Krasinski, die we kennen van The Office, een rolletje zou hebben bemachtigd in de film. Hij moet een van de medewerkers van het pretpark spelen, en enkele van de dinosaurussen temmen. De rol wordt volgens de website vergeleken met die van Dennis Quaid in Jaws 3D.

Voorlopig kunnen we het verhaal met een flinke korrel zout nemen. Volgens eerdere geruchten speelt de film zich op het hedendaagse Isla Nublar af. De droom van John Hammond is nu gerealiseerd. Jurassic Park bestaat, en trekt jaarlijkse miljoenen bezoekers, die komen om dinosaurussen te bewonderen.

In het bericht van gisteren vertelde regisseur Trevorrow nog dat we bijvoorbeeld het gerucht dat in de film een Tyrannosaurus Rex te zien zou zijn, met een muilkorf om, onzin is. Desondanks is het interessant om te lezen dat iemand als Krasinski mogelijk in de film te zien zal zijn.

Jurassic Park IV moet in 2015 in de bioscopen te zien zijn. Het kan dus nog wel even duren voordat er zekerheid is over deze film.



NieuwsFilm

meest populair