Algemeen

Nieuw einde voor The Village?

door FilmTotaal op 25.05.2004 om 13:53 in Algemeen
Regisseur M. Night Shyamalan, bekend van 'The Sixth Sense' en 'Signs', riep vorige week zijn cast weer bij elkaar om naar alle waarschijnlijkheid een nieuw einde voor zijn zomerfilm 'The Village' te schieten. Het inmiddels gefilmde einde zou om diverse redenen niet goed zijn en daarom vonden er in Philadelphia 'reshoots' plaats.

Shyamalan heeft tot nu toe in zijn laatste drie films voor een verassend einde gezorgd en daar vormt 'The Village' geen uitzondering op. Maar zijn script lekte voortijdig uit op het internet en het geschreven einde werd door filmfans met de grond gelijk gemaakt. Daarom heeft hij besloten er toch een nieuwe ontknoping aan te breien. De filmstudio zelf ontkent overigens dat het om het filmen van een nieuw einde ging. Het zou alleen om extra scènes gaan.

'The Village', met Sigourney Weaver, William Hurt, Joaquin Phoenix en Adrian Brody in de hoofdrollen, gaat over een dorpje dat geteisterd wordt door een bovennatuurlijke kracht dat zich in de bossen rondom bevind. De film draait vanaf eind juli in Amerika en gaat in september in Nederland in première.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Aziez

Avatar

bericht "De film draait vanaf eind juli in Amerika en..."


wat isser?
willen jullie iets spannend houden ofzo? :D

Maar ik hoop dat ook dit einde van deze Shyamalan film verassend wordt.

ben benieuwd

Durkie

Avatar

Ai... als het maar goed komt! 'k Heb er wel alle vertrouwen in, maar nu net effe wat minder:

Het bericht "Maar zijn script lekte voortijdig uit op het internet en het geschreven einde werd door filmfans met de grond gelijk gemaakt. Daarom heeft hij besloten er toch een nieuwe ontknoping aan te breien."
Wordt er nu niet teveel waarde gehecht aan de mening van 'filmfans'. De vorige films hadden toch ook allemaal een vernuftige verhaallijn... Laat M. Night Shyamalan maar schuiven! ;)

(trouwens wat gek eigenlijk dat zijn naam altijd voluit geschreven wordt en zijn voor naam altijd een initiaal is (M). Heeft iemand daarvoor een verklaring?)

Mark

Avatar

Extra shots maken nu er meer blaadjes aan de bomen zitten, weet je wel.. lente, zomer etc? En dat doet het verhaal misschien geloofwaardiger over komen, het gaat over een bos dus dat vind ik nog geeneens een slechte theorie.

Het uitgelekte script was een hoax? Publiciteit is nooit weg.

Rozo

Avatar

Bericht "...een verassend einde..."

Gaat het bos in de fik? :E

NieuwsFilm

meest populair