Productiestart 'The Expendables 3' onthult de cast en het plot

Veel namen uit de geruchtenmolen blijken toch niet aan te haken.

Sinds de release van The Expendables 2 zijn er al heel wat namen de revue gepasseerd die een plek zouden moeten krijgen in de opvolger The Expendables 3 van regisseur Patrick Hughes. Nu gisteren de opnames in Bulgarije zijn gestart is de volledige cast bekendgemaakt en lijken ook de afvallers duidelijk. Tevens werd er in het persbericht van studio Lionsgate en Millennium Films een eerste plot gepresenteerd.

De namen van de acteurs, die zijn bevestigd voor The Expendables 3 zijn Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mel Gibson, Harrison Ford, Kellan Lutz, Ronda Rousey, Victor Ortiz en Glen Powell.

Namen die we waarschijnlijk niet gaan zien, zijn Jackie Chan, Nicolas Cage, Steven Segal, Milla Jovovich en de onlangs afgehaakte Bruce Willis.

Het plot laat zich als volgt omschrijven: Barney (Stallone), Christmas (Statham) en de rest van het team komt face-to-face te staan met Conrad Stonebanks (Gibson), de oud-medeoprichter van The Expendables en tegenwoordig een meedogenloze wapenhandelaar waarvan Barney dacht dat hij hem eerder "vervangbaar" had gemaakt. Stonebanks heeft maar één doel: een einde maken aan The Expendables. Voor de onvermijdelijke confrontatie werft Barney een hele reeks nieuwe high-tech teamleden.

Vanaf 15 augustus 2014 in de States. Hieronder een van de eerste setfoto's:



NieuwsFilm

meest populair