DVD releases week 34

Deze week maar een paar nieuwe films.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Last Exorcism: God Asks. The Devil Commands (2013)


Nell Sweetzer (Ashley Bell) wordt in haar eentje en doodsbang in het bos gevonden. Als ze terugkeert naar de relatieve veiligheid van de beschaving, realiseert Nell zich dat ze de afgelopen maanden in hun geheel vergeten is. Het enige wat ze nog weet is dat haar hele familie dood is en dat zij de enige is die de gebeurtenissen in de bossen overleefde. Als ze net een nieuw leven heeft, komen de kwade krachten terug die haar eerder bezeten hadden. Ditmaal met nieuwe, nog gruwelijkere plannen dan de vorige keer...
Bekijk de afbeelding

Cigan (2011)


Voor de veertienjarige Adam kent het leven in een arm Romadorpje in Slowakije maar twee geneugten: boksen en zijn vriendinnetje Julka. De gevoelige tiener doet na het overlijden van zijn vader zijn best om de man in huis te zijn. Dat wordt hem vrijwel onmogelijk gemaakt wanneer zijn moeder trouwt met zijn louche oom Zigo. De situatie verergert als Zigo Adam en zijn broer Marian bij zijn illegale praktijken betrekt en hiermee ook de hechte band tussen Adam en de pastoor onder druk zet. Langzamerhand valt alles weg waar Adam waarde aan hecht. Totdat zijn dode vader hem tijdens nachtelijke bezoeken de weg wijst en hem houvast biedt.
Bekijk de afbeelding

Mama (2013)


De dag waarop hun vader hun moeder vermoordde, verdwenen de zusjes Victoria en Lilly spoorloos in de bossen. Vijf lange jaren hebben hun oom Lucas en zijn vriendin, Annabel, radeloos naar hen lopen zoeken. Maar wanneer de kinderen uiteindelijk levend in een vervallen hut gevonden worden, vraagt het koppel zich af of de meisjes wel de enige gasten zijn die ze in hun huis hebben verwelkomd. Wanneer Annabel de kinderen probeert gewoon te maken aan een normaal leven, raakt ze ervan overtuigd dat er een kwaadaardige aanwezigheid in hun huis is. Hebben de kinderen een traumatische stressreactie of worden ze bezocht door een geest? Hoe hebben deze gebroken kinderen al die jaren voor zichzelf kunnen zorgen? In een zoektocht naar antwoorden op deze verontrustende vragen zal de nieuwe moeder ontdekken dat het gefluister dat ze rond bedtijd hoort, afkomstig is van de lippen van een dodelijke entiteit...
Bekijk de afbeelding

Fire with Fire (2012)


Na een dag werken, wilt brandweerman Jeremy Coleman (Josh Duhamel) iets gaan drinken nadat hij de slijterij inloopt. Blijkt de medewerker van de slijterij op grove wijze te worden vermoord, Jeremy kan ternauwernood ontsnappen. Agent Mike Cella (Bruce Willis) houdt zich bezig met de zaak en kan de moordenaar Neil Hagen aanhouden, Jeremy moet hem aanwijzen achter het glas. Vanaf dit moment moet Jeremy bepaalde keuzes maken, wanneer Neil Hagen meer weet dat de bedoeling is.
Bekijk de afbeelding

Kid (2012)

Regie: Fien Troch

Kid, een jongen van zeven jaar, woont samen met zijn alleenstaande moeder en zijn broer Billy op een boerderij. Ofschoon de situatie thuis niet makkelijk is, voelt Kid zich veilig en geborgen bij zijn mama.
Op een dag slaat het noodlot toe en moeten de twee jongens naar hun nonkel en tante verhuizen. Uit zijn lood geslagen door deze nieuwe situatie, isoleert Kid zich steeds meer. In zijn hartje blijft de hoop leven op een dag weer bij zijn mama te zijn.
Bekijk de afbeelding

Ted & De Schat van de Mummie (2012)


Vanwege een ongelukkige verwarring wordt Ted, een dromerige bouwvakker, aangezien voor een beroemd archeoloog en op expeditie gestuurd naar Peru. Met hulp van zijn trouwe hond Jeff, een dappere professor en een stomme papegaai probeert Ted de mythische, Verloren Stad van de Inca's te redden van een groep gemene schatzoekers...
Bekijk de afbeelding

Barbie Mariposa and the Fairy Princess (2013)


In dit magische avontuur wordt Mariposa benoemd tot ambassadeur van Fladderveld en moet ze eropuit om vrede te sluiten tussen haar feeënland en de rivaliserende kristalfeeën van Shimmervale. Mariposa maakt in het begin niet bepaald een goede indruk op hun koning, maar ze is al snel dik bevriend met zijn verlegen dochter, prinses Catania. Als gevolg van een misverstand wordt Mariposa verbannen uit het feeënland. Ze gaat terug naar Fladderveld, maar als ze onderweg een slechte fee tegenkomen die van plan is de Glansvallei te verwoesten, gaat Mariposa direct terug om prinses Catania te helpen haar feeënland te redden. Met z'n tweeën laten de meiden zien dat je het beste vrienden kunt maken door zelf een vriend te zijn.



NieuwsFilm

meest populair