Problemen voor Pixar-film 'The Good Dinosaur'

Regisseur Bob Peterson en producent John Walker zouden van het project gehaald zijn.

Er zou mogelijk weer een Pixar-project in de problemen zijn gekomen. De films van de studio doorgaan altijd een vrij rigoureus productieproces, en dat kan soms zorgen voor grote veranderingen. Eerder gebeurde dat bijvoorbeeld bij Toy Story 2, waarbij regisseur John Lasseter de oorspronkelijke regisseur verving. Nu lijkt dat ook bij de nieuwste film van het productiehuis te gebeuren: The Good Dinosaur.

Negen maanden voor de release zouden regisseur Bob Peterson en producent John Walker van het project gehaald zijn. Lasseter zou alles op alles zetten om de geplande releasedatum gewoon te halen.

Een nieuwe regisseur zou hiervoor moeten zorgen. Wie dat wordt is niet zeker, maar de kans is groot dat co-regisseur Peter Sohn deze taak op zich neemt. Mocht hij de regie van The Good Dinosaur daadwerkelijk op zich nemen, is dit een goede kans voor hem om weer een mooi product te leveren.

The Good Dinosaur speelt zich af in een hedendaagse maatschappij, waarin er nog altijd dinosaurussen zijn. De release van de film staat gepland voor 30 mei 2014.



NieuwsFilm

meest populair