Eerste synopsis mysterieuze 'Tomorrowland' vrijgegeven

We volgen twee geniale mensen op een epische zoektocht.

De productie van de Disney-film Tomorrowland is al twee weken geleden begonnen, maar nu heeft de studio besloten om een plotsynopsis van de film vrijgegeven. De door Brad Bird geregisseerde film werd de afgelopen maanden omhuld door geheimen, maar nu is er dus een tip van sluier opgelicht.

De officiële plotsynopsis luidt op dit moment als volgt. ”Samengebonden door een gedeeld lot, vertrekken een slimme optimistische tiener, barstend van wetenschappelijke nieuwsgierigheid, en een voormalig kindgenie, geteisterd door desillusie, op een gevaarlijke reis, om de geheimen van een enigmatische plek ergens in tijd en ruimte te vinden, die in hun gedeelde geheugen onder de naam ‘Tomorrowland’ bestaat.”

Helaas wordt er met deze aankondiging niet heel veel van de sluier opgelicht. Zo weten we nog niet welke rol George Clooney in de film speelt. De kans is echter groot dat hij het voormalig kindgenie zal spelen, daar de andere hoofdrolspeler, Hugh Laurie, naar verluidt de slechterik speelt.

De optimistische tiener zal waarschijnlijk gespeeld worden door Britt Robertson, het meisje dat op dit moment te zien is in de serie Under the Dome. Een andere kandidaat voor deze rol is Thomas Robinson, die ook een hoofdrol speelt.

Het scenario van deze film is geschreven door Damon Lindelof, Brad Bird en Jeff Jensen. Zij hebben enkele weken geleden nog een kleine hint gegeven naar het plot van de film. Dat deden ze door een doos met verschillende voorwerpen te openen, waarin zogenaamd verschillende objecten van Walt Disney zaten. Die zouden als inspiratie voor de film gediend hebben. Lees hier ons verslagje van wat er allemaal in de doos zat.



NieuwsFilm

meest populair