Video

Volledige trailer 'Kill Your Darlings'

Met Daniel Radcliffe, Dane DeHaan, Jack Huston, Ben Foster en Elizabeth Olsen.

door Bram de Groot op 30.08.2013 om 15:07 in Video
Nadat we enige tijd terug al een korte teaser zagen, zie je hieronder de volledige trailer van de film Kill Your Darlings van de debuterende regisseur John Krokidas en met namen als Daniel Radcliffe, Dane DeHaan, Jack Huston, Ben Foster en Elizabeth Olsen.

De biopic Kill Your Darlings gaat over een moord in 1944 die binnen de Columbia University zorgt voor het samenkomen van schrijvers als Allen Ginsberg (Radcliffe), Jack Kerouac (Huston) en William Burroughs (Foster). Dit is het begin van een compleet nieuwe generatie die ook wel bekendstaat als de Beat Generation.

De Nederlandse releasedatum stond in het verleden op 17 oktober, maar op dit moment lijkt Kill Your Darlings niet in ons landje te verschijnen.Hieronder ook een eerste clip:


10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Radcliff lijkt wel een goeie rol neer te zetten. Moet geen minuut aan harry potter denken. Kan wel wat worden deze film. De cast is al zeker niet slecht.

Secret1994goesFilm

Avatar

WOw... trailer laat goed zien wat er gebeurd in de film...
Maar weet nu niet echt of ik hierdoor de film juist wil zien...
ik heb wat m'n twijfels...
Eerst lijkt het alsof ze aan de drugs beginnen en dan plots vallen er doden... Ze gaan het toch niet té ingewikkeld maken hé?

benjamin

Avatar

Mooie rollen op het eerste zicht voor Radcliffe (moest ook niet aan Potter denken) en DeHaan. Film ziet er wel prima uit.

StarWars2015

Avatar

Michael C. Hall (Dexter) mag ook wel genoemd worden ;)

evilkraanvogelz

Avatar

Goeie trailer!
Alleen echt triest dat ze de hele romance tussen Daniel Radcliffe en Dane DeHaan er niet in zit. Bizar dat er dus ook in films nog steeds zo'n taboe op rust.

benjamin

Avatar

evilkraanvogelz "Alleen echt triest dat ze de hele romance tussen Daniel Radcliffe en Dane DeHaan er niet in zit. Bizar dat er dus ook in films nog steeds zo'n taboe op rust."


Waar heb jij die film al gezien?

Vleeshaak

Avatar

Dit ziet er interessant uit. Ik vond Radcliffe in The Woman in Black al behoorlijk goed en dat lijkt ook weer in deze film zo te zijn. Waarom zou deze film niet in de bioscopen gaan draaien?

evilkraanvogelz

Avatar

benjamin "Waar heb jij die film al gezien?"


Nergens, hij is nog niet uit. Maar daar gaan al die interviews met die mensen over. Over hun romance in de film. Dus bizar dat je daar niets van terug ziet in de film.

benjamin

Avatar

evilkraanvogelz "Dus bizar dat je daar niets van terug ziet in de film."


Sorry, maar ik kan niet volgen. Je vindt het bizar dat iets niet te zien is in een film die je nog niet gezien hebt. Houdt toch totaal geen steek: als je de film niet gezien hebt, weet je toch niet wat er in te zien zal zijn.

Tomas300

Avatar

benjamin "Sorry, maar ik kan niet volgen. Je vindt het bizar dat iets niet te zien is in een film die je nog niet gezien hebt. Houdt toch totaal geen steek: als je de film niet gezien hebt, weet je toch niet wat er in te zien zal zijn."


jawel hoor, in de film ontstaat een romance tussen Ginsberg en Carr. Het is namelijk een waargebeurd verhaal en in interviews zei Dan al dat hij onderzoek in de dagboeken van Allen Ginsberg had gedaan, waar slechts een voetnoot instond over de relatie tussen de twee heren.

NieuwsFilm

meest populair