Bryan Cranston ontkent Lex Luthor geruchten

Het is allemaal nieuw voor hem.

Er is al enige tijd het gerucht dat Bryan Cranston de rol van Lex Luthor zou spelen in de aankomende film Batman vs. Superman. Sterke bewijzen daarvoor waren er niet, maar toen het gerucht eenmaal de wereld in geholpen was, bleek dat fans de acteur die nu in de laatste afleveringen van Breaking Bad schittert, graag in die rol zouden willen zien.

De Boston Globe kreeg de kans om te spreken met Cranston over deze geruchten, en nu blijkt dat de acteur van niets weet. "Ik heb dat ook gehoord," vertelde hij.

Over de berichten dat hij in maar liefst zes films zou spelen, en daar al voor getekend had, vertelde hij het volgende. "Zes? Dat is nieuw voor me. Ik denk dat mijn naam de wereld ingeslingerd werd omdat ik kaal ben. 'Welke kale man kunnen we krijgen?' De realiteit is, dat ze elke acteur kunnen nemen en zijn hoofd kunnen scheren, of er gewoon een kapje op kunnen etten."

Op dit moment werkt de acteur aan een aflevering van Modern Family, die hij zal regisseren. Daarna heeft hij nog geen plannen. "Ik denk dat ik de rest van het jaar vrij neem. Er hangen wat zaken in de lucht, maar nog niets is vastgelegd."



NieuwsFilm

meest populair