Zorgen om geestelijke gezondheid Catherine Zeta-Jones

Haar manische depressie zou zomaar terug kunnen keren onder al deze stress.

Anna Walker, een goede vriendin van Catherine Zeta-Jones, vertelt dat ze bang is voor de geestelijke gezondheid van haar vriendin. Die gaat binnenkort scheiden van Michael Douglas, en dat zou wel eens een zeer negatieve invloed kunnen hebben op haar.

”De komende weken zullen erg zwaar zijn en ik maak me zorgen om haar. Dit is een traumatische tijd, en haar geestelijke gezondheid kan daaronder lijden,” vertelde Anna.

Het is nog niet eens zo lang geleden dat Zeta-Jones depressief raakte, en zich in een psychiatrisch ziekenhuis moest laten opnemen om zich te laten behandelen tegen een manische depressie. Vier maanden geleden zat ze nog in een kliniek, dus het zou kunnen dat ze hier flink onder te lijden heeft.

”Ik weet zeker dat het niet makkelijk voor haar is geweest om met de stress van Michaels ziekte om te gaan. Ze is pas net weer behandeld tegen haar manische depressie en als ze zich nu staande kan houden onder al deze stress, is dat een wonder.”

Er wordt wel goed voor haar gezorgd. ”Haar moeder Pat is er op dit moment voor haar, dus ik weet dat ze in goede handen is.” Maar de scheiding van Douglas is echt slecht en druist tegen alles in wat Zeta-Jones lief is. ”Ik weet zeker dat het haar heel erg raakt, want ze gelooft dat het huwelijk slechts eenmalig hoort te zijn.



NieuwsFilm

meest populair