Amanda Seyfried en Justin Long een koppeltje?

Jonge acteurs vinden liefde in elkaar.

Het lijkt erop dat Amanda Seyfried (27) en Justin Long (35) een koppel vormen. Officieel is er niets, maar de twee acteurs werden de afgelopen dagen enkele keren in Hollywood gespot, terwijl ze de honden uitlieten en uitrustten in het park.

Op de foto's is te zien hoe de twee geanimeerd tegen elkaar praten, terwijl ze iets te drinken halen en de hond uitlaten. Ze verplaatsten zich vevolgens naar een park in Los Angeles waar ze een plekje in de schaduw zochten en de honden zich konden uitleven.

Enkele dagen daarvoor werden ze ook al samen wandelend gespot terwijl Justin de leiband van Amanda's hond Finn vasthield.

Hoewel ze geen affectie tonen, geen kus, geen knuffel, geen handjes vasthouden, is de sfeer duideljik goed: Justin en Amanda lachen allebei, hebben elkaar duidelijk veel te vertellen en verkeren in een positieve mood.

"Justin houdt zijn relaties privé, dus ik ben niet zeker hoe ze elkaar ontmoet hebben maar ze kennen elkaar al even. Toen daten ze nog met andere mensen, maar onlangs zijn ze elkaars gezelschap meer beginnen opzoeken. Ze deden enkele 'date-achtige' activiteiten. Ze hebben alle twee een druk leven, maar willen wel zien waar dit uitkomt."

Foto's verwijderd

Justin en Finn zouden erg goed met elkaar opschieten, wat erg belangrijk is voor Amanda. "Justin is een echt hondenmens."

De romance zou al een tijdje aan het ontluiken zijn: tijdens de promotie van 'Lovelace' kwam Justin naar een after party waar hij volgens ooggetuigen de hele tijd dicht bij Amanda in de buurt bleef.

Op haar Instagram-account posste Amanda ('Mingey') een foto van een lama met het hoofd van Justin.



NieuwsFilm

meest populair