Video

Eerste clip 'Curse of Chucky'

Onze favoriete pop keert terug naar het kleine scherm.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 05.09.2013 om 18:05 in Video
Ons aller favoriete pop Chucky keert binnenkort weer terug, ditmaal in de direct-to-dvd film Curse of Chucky. Van deze zesde film in de Child's Play franchise kan nu de eerste clip bekeken worden. Voor de film, die in Nederland vanaf 16 oktober op DVD en Blu-ray te kopen is, keren een boel mensen uit de franchise terug.

Zo regisseerde Don Mancini, de bedenker van de franchise, de film, en sprak Brad Dourif wederom de stem van de moordpop in. In dit deel van de franchise ontmoeten we Nica (Fiona Dourif), een jonge vrouw die rouwt om de dood van haar moeder. Dan komt haar dominante zus Barb (Danielle Bisutti) langs om de laatste zaakjes rond hun moeder af te handelen.

Terwijl de zussen de confrontatie met elkaar aangaan, verliest het dochtertje van Barb zich in de pratende pop Chucky. Vervolgens worden er gruwelijke moorden gepleegd, en begint Nica te vermoeden dat de pop hier iets mee te maken heeft. Ze weet echter niet dat Chucky terug is gekeerd om iets waarmee hij twintig jaar geleden begonnen was, af te maken.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bioshock300

Avatar

Hmm toen ik het eerst hoorde en zag van de nieuwe chucky film leek de pop toch realistischer

iTED

Avatar

Lijkt me wel een leuke filmpje voor een regenachtige zondag.

Pete_027

Avatar

Lijkt me wel een leuk filmpje.

Robyn

Avatar

Deze lijkt me inderdaad wel de moeite waard om eens te bekijken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair