Eerste clip 'Curse of Chucky'

Onze favoriete pop keert terug naar het kleine scherm.

Ons aller favoriete pop Chucky keert binnenkort weer terug, ditmaal in de direct-to-dvd film Curse of Chucky. Van deze zesde film in de Child's Play franchise kan nu de eerste clip bekeken worden. Voor de film, die in Nederland vanaf 16 oktober op DVD en Blu-ray te kopen is, keren een boel mensen uit de franchise terug.

Zo regisseerde Don Mancini, de bedenker van de franchise, de film, en sprak Brad Dourif wederom de stem van de moordpop in. In dit deel van de franchise ontmoeten we Nica (Fiona Dourif), een jonge vrouw die rouwt om de dood van haar moeder. Dan komt haar dominante zus Barb (Danielle Bisutti) langs om de laatste zaakjes rond hun moeder af te handelen.

Terwijl de zussen de confrontatie met elkaar aangaan, verliest het dochtertje van Barb zich in de pratende pop Chucky. Vervolgens worden er gruwelijke moorden gepleegd, en begint Nica te vermoeden dat de pop hier iets mee te maken heeft. Ze weet echter niet dat Chucky terug is gekeerd om iets waarmee hij twintig jaar geleden begonnen was, af te maken.



NieuwsFilm

meest populair