Josh Brolin was topfavoriet voor rol Batman

Maar Warner Bros. koos uiteindelijk voor Ben Affleck.

Een paar weken voordat aangekondigd werd dat Ben Affleck de nieuwe Batman zou spelen in Batman vs. Superman, was er het gerucht dat Josh Brolin de topfavoriet was voor de rol. In een interview met de Huffington Post bevestigt Brolin deze geruchten.

Toen de website hem vroeg of hij gesprekken had met Zack Snyder over de rol, antwoordde Brolin daar bevestigend op. ”Inderdaad. Ik had er geen gesprekken over, maar Zack, het was zijn idee. Maar het is niet gelukt. Dat is prima. Dat is prima. Een ander scenario zou beter gewerkt kunnen hebben, maar ik ben blij voor Ben.”

Maar vele fanboys over de wereld waren niet zo blij met de keus voor Affleck. Het lijkt er, gezien de woorden van Brolin, op dat Snyder hem vooral wilde hebben. Uiteindelijk was het echter Warner Bros. die de keuze voor Affleck maakte. Toch koestert Brolin geen wrok. Hij voelt eerder mee met Affleck.

”Ik heb nooit in mijn leven zo’n wereldwijde reactie gezien,” vertelde Brolin. ”Ik voel met hem mee, echt. Ik zou hem niet willen zijn op dit moment. De reacties worden zo persoonlijk. Sommige mensen zeggen, ‘Fuck die gast, ik wil dat hij dood is.’ En dan denk je, ‘Wat? Gast, serieus?’ Die man werkt gewoon, net als jij. Hij doet hetzelfde als jij en probeert de best mogelijke keuzes te maken.”



NieuwsFilm

meest populair