Video

Tweede trailer 'Wolf' (aanrader!)

De nieuwe film van regisseur Jim Taihuttu (Rabat)

door Jim Pedd op 09.09.2013 om 11:26 in Video
Er is een nieuwe trailer vrijgegeven van Wolf, de nieuwe film van regisseur Jim Taihuttu. In Taihuttu’s nieuwe film volgen we de jonge Majid (Chico Kenzari). Hij is een jonge vechter, met een talent voor het boksen. Terwijl boksschooleigenaar Ben (Raymond Thiry) hem klaarstoomt voor de ring, pikt Majid samen met zijn vriend Adil (Chemseddine Amar) de kleine criminaliteit weer op.

Samen plegen ze overvallen in de buurt, en zo werken ze zich op in de hiërarchie van de misdaad. Majids zieke broer Hamza (Nasrdin Dchar) zorgt ervoor dat de familie in financiële problemen raakt, en tijdens zijn eerste professionele gevecht verliest Majid dan ook zijn zelfbeheersing. De zware crimineel Hakan (Cahit Ölmez) biedt hem net als Ben de kans op te klimmen in de bokswereld, en dan beginnen de problemen dan echt.

Hoe dat afloopt kunnen we vanaf 19 september in de bioscopen zien.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Briana11

Avatar

Dit gaat zo'n goede film worden! Kijk ernaar uit. Eindelijk een heerlijke actiefilm van eigen bodem. Gister nog Rabat gekeken en dat was een pareltje, ik heb vertrouwen in Habbekrats en Kenzari!

eltorro

Avatar

De trailer ziet er goed uit, doet me erg veel denken aan "Van God Los". Alleen jammer van dat muziek onder de trailer, komt een beetje teveel over als stoerdoenerij.

Aston

Avatar

Ik vond de eerste trailer qua muziek veel beter. Maar dat is misschien smaak. Tot nu toe lijkt het een uitstekende rauwe film te worden.

movieboy

Avatar

Ik dus letterlijk "bijna" nooit naar Nederlandse, Belgische films... Maar dit ziet er wel erg goed uit (straalt kwaliteit uit).

Angelater

Avatar

Die eerste teaser was een twijfelgeval voor mij, maar nu - en vooral dankzij de muziek - tijdens deze trailer weet ik zeker dat ik 'em niet hoeft te zien.

NieuwsFilm

meest populair