Video

Geheimzinnige concepttrailer 'Jurassic World'

Een allereerste indicatie van wat we kunnen verwachten in 2015.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 12.09.2013 om 01:20 in Video
Nu we weten dat de vierde Jurassic Park film Jurassic World zal gaan heten en wanneer deze precies uit zal komen, is het natuurlijk wachten op de eerste beelden. Deze komen veel sneller dan verwacht, gezien onderstaande concepttrailer van de sequel. Besef goed dat dit geen beelden zijn uit de uiteindelijke film, maar in ieder geval wel een video die iets met het project te maken heeft.

De persoon die het filmpje plaatste gaf de volgende verklaring:

Alles dat ik kan zeggen is dat deze video werd getoond als onderdeel van Iain McCaigs presentatie tijdens de laatste Star Wars conventie in Duitsland. Ik denk dat het een concept is voor het nieuwe deel van de Jurassic Park franchise, maar ik weet het niet zeker. Het was in eerste instantie bestemd voor Kathleen Kennedy en Steven Spielberg en laatstgenoemde zou volgens McCaig ineens weer volop geïnteresseerd zijn in dinosaurussen.

Jurassic World van regisseur Colin Trevorrow komt uit op 12 juni 2015.


12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KeesjeNL

Avatar

Spijker2 "De manier waarop dat beest een duikvlucht inzet. Alsof het een gevechtsvlieguig isO+ Dino's zijn de voorlopers van vogels, hoop niet dat ze dit op deze manier in de film gaan verwerken."
Ben bang dat ze deze beesten veel te intelligent maken net als de nekbrekende raptors en spinnosaurus in deel 3, sloeg ook helemaal nergens op.

Decepticon

Avatar

FilmMaster "Precies wat ik dacht. De dinos ontsnappen en gaan de wijde wereld in.
De dinos zien er in dit filmpje kwa CGI er nog niet al te best uit. Moet nog wat verbeterd worden.
Voor de rest een prima voorproefje."
Precies wat ik ook dacht, bij het vrijkomen van de titel.
Dit ziet er idd leuk uit.

Ereptile

Avatar

Tof fimpje! :D Ook al zou het voor een game zijn, beelden zoals dit zou ik dolgraag in de nieuwe Jurassic Park willen zien! Actie scene's in de lucht :D

KeesjeNL

Avatar

Spijker2 "De manier waarop dat beest een duikvlucht inzet. Alsof het een gevechtsvlieguig isO+ Dino's zijn de voorlopers van vogels, hoop niet dat ze dit op deze manier in de film gaan verwerken."
Nen bang dat ze deze beesten veel te intelligent maken net als de nekbrekende raptors en spinnosaurus in deel 3, sloeg ook helemaal nergens op.

Spijker2

Avatar

De manier waarop dat beest een duikvlucht inzet. Alsof het een gevechtsvlieguig isO+ Dino's zijn de voorlopers van vogels, hoop niet dat ze dit op deze manier in de film gaan verwerken.

Bintzak

Avatar

Spijker2 "De manier waarop dat beest een duikvlucht inzet. Alsof het een gevechtsvlieguig isO+ Dino's zijn de voorlopers van vogels, hoop niet dat ze dit op deze manier in de film gaan verwerken."Zoals een gevechtsvliegtuig reageert is juist uit de natuur af gekeken, kijk maar eens naar zwaluwen of meeuwen die maken ook rare duiken naar beneden die met een gevechtsvliegtuig niet na te doen zijn. Dus best logisch dat Pteranodon zo gevlogen heeft.

Waarschijnlijk was de lucht verhoudingg, zuurstof / stikstof in de tijd van Dino,s ook anders en de luchtdruk was anders. Dus zouden ze in onze lucht waarschijnlijk niet kunnen overleven.

Frietgezicht

Avatar

Iemand die in het laatste JP artikel 2 ofzo hieronder deze trailer al om 20:16 heeft geplaatst zegt dit erbij

SneakyV "Hier een Pitch Trailer van Jurassic World.

Pitch

Vooral het laatste stuk vind ik cool!!!


Het schijnt een stuk van een game te zijn, die is gecanceld. Dus laat maar zitten. Desalniettemin wel leuk!"

filmgast

Avatar

Wat ik hieruit kan opmaken is dat de dino's wellicht op eigen houtje ontsnappen uit het park en heel subtiel in de buitenwereld terecht komen? Althans, die dino's lijken daar heel chill te vliegen en te jagen. Alsof ze al gewend zijn aan de situatie.

Aan de andere kant: Het is maar concept en even afwachten op het echte werk!

Totalmovie

Avatar

Ben ook bang dat ze deze beesten veel te intelligent maken net als de nekbrekende raptors en spinnosaurus in deel 3, sloeg ook al helemaal nergens op.

Pete_027

Avatar

Het ziet er wel interessant uit. Rise of the Planet of the Apes maar dan met Dino`s.

Spijker2

Avatar

Totalmovie "Ben ook bang dat ze deze beesten veel te intelligent maken net als de nekbrekende raptors en spinnosaurus in deel 3, sloeg ook al helemaal nergens op."


dat is flauw:P

FilmMaster

Avatar

Precies wat ik dacht. De dinos ontsnappen en gaan de wijde wereld in.
De dinos zien er in dit filmpje kwa CGI er nog niet al te best uit. Moet nog wat verbeterd worden.
Voor de rest een prima voorproefje.

nieuwslaatste nieuws