Video

Volledige trailer 'Mortal Kombat: Legacy' seizoen 2

Op 26 september zal de eerste aflevering van de webserie online verschijnen.

door Zilko Tarici op 14.09.2013 om 13:52 in Video
Het tweede seizoen van de succesvolle webserie Mortal Kombat: Legacy is vanaf 26 september te volgen via het Youtube-kanaal Machinima. Vandaag hebben Machinima en Warner Bros. Digital Distribution de volledige trailer online gezet om ons alvast een voorproefje te geven van wat we kunnen verwachten.

Het eerste seizoen van Mortal Kombat: Legacy was een van de meest bekeken webseries van 2011 met meer dan 60 miljoen views op Machinima. In het tweede seizoen zien we onder andere Liu Kang, Ermac, Kenshi, Kung Lao, Kuai Lang, Stryker, Kitana, Mileena, Johnny Cage, Scorpion en Sub Zero. Ook komen we meer te weten over de geschiedenis van Raiden en zijn strijd tegen de duistere krachten van Outworld.

De cast van het tweede seizoen bestaat uit televisie- en filmacteurs zoals Harry Shum, Jr.. (Glee) als Kuai Lang, Casper van Dien (Starship Troopers) als Johnny Cage, Brian Tee (The Wolverine) als Kung Lao en als grote verrassing een terugkeer van Cary Tagawa (uit de originele Mortal Kombat-film) als de gemene tovenaar Shang Tsung.


11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

filmgast

Avatar

Het is wachten op een reactie van Ereptile..

Angelater

Avatar

Vind het er nog steeds goed uit zien, vooral voor een webserie. Ben alleen niet zo blij met de casting van Liu Kang. En ook niet met Rayden, want die is vervangen geloof ik. Hetzelfde geldt voor Johnny Cage, maar daar heb ik nog niet genoeg van gezien om te weten of Van Dien het goed kan vervullen. Ben blij dat het eindelijk zover is; na twee jaar.

Decepticon

Avatar

Ik heb die 1e webserie nog steeds niet gezien, ik denk er nooit. Tpch maar eens gauw kijken, want dit ziet er idd goed uit.
En ik zie Marc Dacascos ook voorbij komen, die zie je ook nooit meer in films, jammer, want die heeft echt fighting skills! Hij is wel een goede bad guy voor een Expendables film.

Totalmovie

Avatar

Wow dit is geweldig nieuws. Ik tel de dagen af nu.
De eerste serie vond ik ook goed. Als de aankomende serie een succes wordt krijgen we zeker een film voorgeschoteld.

jaime91

Avatar

Decepticon "Ik heb die 1e webserie nog steeds niet gezien, ik denk er nooit. Tpch maar eens gauw kijken, want dit ziet er idd goed uit.
En ik zie Marc Dacascos ook voorbij komen, die zie je ook nooit meer in films, jammer, want die heeft echt fighting skills! Hij is wel een goede bad guy voor een Expendables film."

Dacascos speelt de badguy in die Hawaii Five O serie. Doet hij vrij aardig.

Ereptile

Avatar

Ziet er echt niet verkeerd uit Smiley face De actie ziet er gewoon goed uit! Al had ik wel sommige acteurs van Season 1 terug gezien (zoals Ryan Robbins als Raiden). En alleen Ermac vind ik er toch iets minder uitzien. Ik blijf het leuk vinden dat Cary Tagawa, van de eerste MK film, ook weer in deze serie zit als Shang Tsung! "It has begun!"

filmgast "Het is wachten op een reactie van Ereptile.."


Altijd leuk om te horen dat oude bekende nog aan me denken :P Hoe is t? :D

Decepticon

Avatar

jaime91 "Dacascos speelt de badguy in die Hawaii Five O serie. Doet hij vrij aardig."
Ah, maar die serie volg ik niet, na 3-4 afleveringen had ik het wel gezien.
De laatste keer dat ik hem heb gezien, is de film The Legend Of Bruce Lee, maar zijn laatste memorabele filmrol was Cradle To The Grave.
Ik vind het jammer dat hij niet meer gecast wordt voor actiefilms, want hij is een redelijke acteur en hij kan heel goed een bad guy spelen en hij heeft waanzinnige martial arts skills.

filmgast

Avatar

Ereptile "Ziet er echt niet verkeerd uit Smiley face De actie ziet er gewoon goed uit! Al had ik wel sommige acteurs van Season 1 terug gezien (zoals Ryan Robbins als Raiden). En alleen Ermac vind ik er toch iets minder uitzien. Ik blijf het leuk vinden dat Cary Tagawa, van de eerste MK film, ook weer in deze serie zit als Shang Tsung! "It has begun!"Altijd leuk om te horen dat oude bekende nog aan me denken :P Hoe is t? :D"


Haha, niet zo moeilijk met een naam als Ereptile en je aanwezigheid hier op de site ;)

daniel12345

Avatar

Ziet er erg goed uit! Het eerste deel van Mortal Kombat Legacy was ook geweldig. De aflevering met Cyrex, Smoke en Sector was super. Wat ik een minpuntje vind in dit seizoen is dat Johny Cage wordt vertolkt door Casper Van Diem. Helaas komt het steeds vaker voor dat regisseurs acteurs die niks geen verstand/kennis hebben van vechtsporten casten in een martial arts film. Het personage Johny Cage is gebaseerd op Jean Claude Van damme. Laten ze dan op z'n minst iemand nemen die wat bedreven is in een vechtsport. Ook is het jammer dat niet alle personages worden vertolkt door dezelfde acteurs en actrices. Verder zag ik volgens mij Stryker ook in de trailerSmiley face. Wat ik ook goed vind is, dat de serie nu R-Rated is. Dat hoort toch wel bij een MK film/serie. Ook zag ik enkele film/spel verwijzingen in de trailer van het tweede seizoen. Helaas zagen de ninja's er niet echt uit als ninja's, ze hebben wat vreemde maskers op. Van mij mogen de ninja's er uit MK altijd wel een beetje hetzelfde uitzien. De regisseur wil er vast wat originaliteit inbrengen, misschien niet eens zo slecht. Na het zien van deze trailer heb ik er zin in, ook mag van mij die nieuwe MK film wel eens uitkomen, als ie nog uitkomt! Lateef Crowder als Reptile..... Geweldig!

TyRaNT

Avatar

Decepticon "Ah, maar die serie volg ik niet, na 3-4 afleveringen had ik het wel gezien.
De laatste keer dat ik hem heb gezien, is de film The Legend Of Bruce Lee, maar zijn laatste memorabele filmrol was Cradle To The Grave.
Ik vind het jammer dat hij niet meer gecast wordt voor actiefilms, want hij is een redelijke acteur en hij kan heel goed een bad guy spelen en hij heeft waanzinnige martial arts skills."


Zijn laatste memorabele filmrol was volgens mij Crying Freeman.

ghossler

Avatar

Sws voor een webserie is dit sick, en season 1 was echt heel gruwelijk verrassend ^^ maar na deze trailer heb ik het gevoel dat het verhaal wat te geforceerd is gedaan om van de origin van elk karakter te komen naar de mortal kombat tournament. Ondanks dat... ga ik de webseries checken ^^ en hoop dat het season 1 topt. En dat deze getalenteerde man achter de webseries de ruimte en geld krijgt een goede film neer te zetten.. een keiharde en duistere mortal kombat film!

NieuwsFilm

meest populair