Ben Affleck gaat in op zijn casting als Batman

De eerste reactie die hij las luidde "Noooooooooooooooooo!"

Toen aangekondigd werd dat Ben Affleck de nieuwe Batman zou worden in Batman Vs. Superman, werd daar op twee manieren gereageerd. Enerzijds waren er de mensen die blij waren, en anderzijds de mensen die het er totaal niet mee eens waren. Gisterenavond vertelde Affleck tijdens het programma Late Night with Jimmy Fallon hoe hij over de rol denkt.

”Het is geweldig man, ik ben zo blij!” begon hij zijn verhaal. Toen Warner Bros. hem in het begin belde, geloofde Affleck naar eigen zeggen niet helemaal dat ze hem voor de rol wilden hebben. Toen werd hij uitgenodigd voor een meeting met regisseur Zack Snyder, en was hij al gauw om.

”Hij heeft er een geweldige visie op. Hij kan natuurlijk niet doen wat Christian gedaan heeft. Die films waren geweldig,” vertelde Affleck. ”En dus wil hij iets anders doen, maar nog in lijn met de voorgaande films blijven. Dus ik moest… Ik denk dat dit een geweldige manier is om het te doen, en weet hoe ik me moet inleven.”

Nadat Affleck besloten had de rol inderdaad op zich te nemen, is hij blijkbaar – terecht – gewaarschuwd voor de reacties op het internet. Die deden hem niet zoveel. ”Ik zei van, ‘Ik ben een grote jongen. Ik kan de Emmy kritiek hebben. Ik kan alles hebben,” vertelde Affleck.

”Toen zag ik de aankondiging en keek ik naar de eerste reactie op het bericht. Die ging van: ‘Noooooooooooooooooo!’”



NieuwsFilm

meest populair