Algemeen

Ben Affleck gaat in op zijn casting als Batman

De eerste reactie die hij las luidde "Noooooooooooooooooo!"

door Jim Pedd op 17.09.2013 om 17:23 in Algemeen
Toen aangekondigd werd dat Ben Affleck de nieuwe Batman zou worden in Batman Vs. Superman, werd daar op twee manieren gereageerd. Enerzijds waren er de mensen die blij waren, en anderzijds de mensen die het er totaal niet mee eens waren. Gisterenavond vertelde Affleck tijdens het programma Late Night with Jimmy Fallon hoe hij over de rol denkt.

”Het is geweldig man, ik ben zo blij!” begon hij zijn verhaal. Toen Warner Bros. hem in het begin belde, geloofde Affleck naar eigen zeggen niet helemaal dat ze hem voor de rol wilden hebben. Toen werd hij uitgenodigd voor een meeting met regisseur Zack Snyder, en was hij al gauw om.

”Hij heeft er een geweldige visie op. Hij kan natuurlijk niet doen wat Christian gedaan heeft. Die films waren geweldig,” vertelde Affleck. ”En dus wil hij iets anders doen, maar nog in lijn met de voorgaande films blijven. Dus ik moest… Ik denk dat dit een geweldige manier is om het te doen, en weet hoe ik me moet inleven.”

Nadat Affleck besloten had de rol inderdaad op zich te nemen, is hij blijkbaar – terecht – gewaarschuwd voor de reacties op het internet. Die deden hem niet zoveel. ”Ik zei van, ‘Ik ben een grote jongen. Ik kan de Emmy kritiek hebben. Ik kan alles hebben,” vertelde Affleck.

”Toen zag ik de aankondiging en keek ik naar de eerste reactie op het bericht. Die ging van: ‘Noooooooooooooooooo!’”


15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bane1

Avatar

Hahahaha !!! Kijk daarom ben ik blij dat ik niet gelijk hem ging afkraken toen ik hoorde dat hij gecast werd. Je moet gewoon hem de voordeel van de twijfel geven. Want ik zie het nu al voor me dat hij heus echt een paar echte Batman jokes gaat zeggen on Batman vs Superman. En ja ik weet dat het zeker nog te vroeg is om hem nu al in de hemel te prijzen na deze reactie. Maar ik zelf denk ik echt dat hij het goed gaat doen.

Frietgezicht

Avatar

Leuk dat dit interview geplaatst is. Eerste keer dat ik hem erover zie praten.

Ik heb op zich wel vertrouwen in hem zolang zijn matras thuis maar niet net als in Daredevil zijn love interest gaat spelen.

Secret1994goesFilm

Avatar

Het leuke stukje begint op 3:30

Frietgezicht "
Ik heb op zich wel vertrouwen in hem zolang zijn matras thuis maar niet net als in Daredevil zijn love interest gaat spelen."

Wat maakt dat nu uit?
Garner en Affleck hebben elkaar trouwens leren kennen op DareDevils set

xarkov

Avatar

Dat hij in dit interview een flinke dosis zelfspot heeft en hem daardoor sympatiek maakt zegt niks over zijn vertegenwoordiging van Batman/Wayne.

Hij is een goede regisseur en waarschijnlijk best een aardig persoon maar ik blijf erbij; als Batman lijkt hij mij niet de beste keus. Maargoed we zullen zien.

Bluemeister

Avatar

xarkov "Dat hij in dit interview een flinke dosis zelfspot heeft en hem daardoor sympatiek maakt zegt niks over zijn vertegenwoordiging van Batman/Wayne.

Hij is een goede regisseur en waarschijnlijk best een aardig persoon maar ik blijf erbij; als Batman lijkt hij mij niet de beste keus. Maargoed we zullen zien."


Dat ben ik wel met je eens. Ik denk dat het misschien wel beter was geweest om een wat minder bekend persoon te casten voor Batman, omdat je zo de focus meer op het karakter legt in plaats van op de acteur.

Frietgezicht

Avatar

UnknowB "Het leuke stukje begint op 3:30

Wat maakt dat nu uit?
Garner en Affleck hebben elkaar trouwens leren kennen op DareDevils set"


Weet ik maar daarna heeft die eerst nog J-Lo liggen schuiven. En het maakt mij uit omdat ik haar nog nooit een overtuigende rol heb zien spelen.
Maar goed,ze zal t vast niet worden dus maakt voor de rest niet uit.

eltorro

Avatar

Airbender "Vind het heel lullig voor Superman, Batman krijgt alle aandacht (en dat gaat ook zo blijven) terwijl het Superman's film is! (sequel op Man of Steel)"
Haha klopt inderdaad. Batman's personage gaat in deze film denk ik nog best wel irritant worden met zijn domme haat tegen Superman.

Steve-O

Avatar

Airbender "Vind het heel lullig voor Superman, Batman krijgt alle aandacht (en dat gaat ook zo blijven) terwijl het Superman's film is! (sequel op Man of Steel)"

Anders had het wel Man of Steel 2 geheten of niet, ik denk dat mensen het verband als MOS2 voor Superman/Batman wat losser moeten zien. Batman komt waarschijnlijk zelfs in de titel.

FilmMaster

Avatar

Ik denk zeker wel dat ie een goeie batman zal zijn.

Kamajiisama

Avatar

3x Batman films ...:Z en nu Ben Affleck als Bruce Wayne/Batman in een Superman film :}

Cole_be

Avatar

Ik zeg: wacht gewoon af tot de film er is en dan pas oordelen. Zo werden er veel acteurs al op voorhand afgekraakt met o.a. de Nolan trilogie en die het uiteindelijk fantastisch gedaan hebben. Ik heb vertrouwen in zijn rol van Bruce Wayne/Batman.

Jan231

Avatar

En wie had van tevoren gedacht dat Heath Ledger een dusdanige Joker neer kon zetten?!

DarthDavid

Avatar

Jan231 "En wie had van tevoren gedacht dat Heath Ledger een dusdanige Joker neer kon zetten?!"


Of Michael keaton als Batman? Had ik van te voren ook niet gedacht...

Decepticon

Avatar

Cole_be "Ik zeg: wacht gewoon af tot de film er is en dan pas oordelen. Zo werden er veel acteurs al op voorhand afgekraakt met o.a. de Nolan trilogie en die het uiteindelijk fantastisch gedaan hebben. Ik heb vertrouwen in zijn rol van Bruce Wayne/Batman."
Ja, ben ik met je eens. Gewoon afwachten, ik heb ook wel vertrouwen dat Affleck het kan.
En ik denk dat ie helemaal niet bang hoeft te zijn voor fans op comic-con, die zijn toch wel enthousiast, altijd, die fans die juichen straks gewoon keihard als ze hem zien op comic-con, daar kun je wel van op aan.

NieuwsFilm

meest populair