Ron Howard werkt verder aan 'The Dark Tower'

De regisseur is er nog altijd op gebrand de magnum opus van Stephen King te verfilmen.

Onlangs werd bekend gemaakt dat de productie van The Dark Tower, de verfilming van Stephen Kings magnum opus, stilgelegd was. De studio had er niet voldoende vertrouwen in, maar dat wil niet zeggen dat Ron Howard het opgegeven heeft.

”’The Dark Tower’ is iets waar we nog steeds aan werken. We hebben besloten er voorlopig niets over het proces te zeggen, wanneer we ermee hopen te beginnen, want ik denk niet dat ik me gerealiseerd had hoeveel media aandacht er voor de titel is en hoe blij mensen ermee zijn.”

”Het is een fascinerende, krachtige mogelijkheid en zelfs Stephen King erkent dat de verfilming moeilijk is, maar om eerlijk te zijn, vanuit een de kant van de financiën, het is geen makkelijk superheldenverhaal, het is duister, het is horror,” vertelde Howard. ”Dat is juist wat ik de aantrekkingskracht ervan vindt, de complexiteit van die personages is wat ons er allemaal in aantrekt. En ik denk dat Stephen King dat respecteert, met Akiva Goldsman en mijzelf, dat we daarvan houden en dat naar het scherm willen brengen.”

”Dus mijn antwoord is: het is vertraagd, maar nooit weggegaan. We werken eraan, en Stephen is erg geduldig met ons, en Akiva bezig met het regisseren van een film. Ik werk verder, maar de Dark Tower dromen zijn er nog.”



NieuwsFilm

meest populair