Algemeen

'The World's End' alsnog naar de Nederlandse bioscopen

Vanaf half november kunnen we naar de afsluiter van de 'Three Flavoured Cornetto Trilogy'.

door Jim Pedd op 19.09.2013 om 08:57 in Algemeen
Eind augustus schreven we nog over een petitie die gestart was om The World's End, de afsluiter van de Three Flavoured Cornetto Trilogy, toch naar de bioscopen te krijgen. Universal had besloten om de film met Simon Pegg en Nick Frost in de hoofdrollen niet in Nederland uit te brengen. Toen kwam er onderstaand bericht van acteur Pegg, op Twitter.

Die 'good authority' blijkt gelijk te hebben gehad. Universal heeft laten weten de film alsnog naar de Nederlandse bioscopen te brengen. Waarom daartoe is besloten, is niet zeker, al weten we wel dat de film vanaf 14 november in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

In The World's End onderneemt een vriendengroep een kroegentocht die ze als tieners nooit af hadden kunnen maken. Tijdens die tocht begint het einde van de wereld, en komt er meer dan alleen hun trots op het spel te staan.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Roeltje

Avatar

Dit had ik eigenlijk wel verwacht. Nog op het laatste moment de film de bioscopen in bonjouren; is alleen maar meer reclame.

batmaster

Avatar

Nou ze hebben hem op de eerste plaats niet in de bioscoop gedaan vanwege de verwachte lage bezoekers aantallen. Als hij dan in november in de bioscoop uit komt is hij al 3 weken uit in Engeland op blu-ray en dvd. Ik ga hem zeker nog wel in de bioscoop kijken, maar ik denk merendeel niet van Nederland. Ik snap universal niet meer.

Vleeshaak

Avatar

Te laat dus, tegen die tijd heb ik mijn schijfje al geïmporteerd.

Jonathancrane

Avatar

De meeste hebben hem al online gezien, maar het is toch vooral dankzij de massieve steun van de petitie dat we de film naar Nederland hebben kunnen halen. Voor degene die hem nog niet gezien hebben, zou je dat zeker moeten doen.

MertK

Avatar

Ja, te laat. 'k heb hem al op intenet gekeken.

aspers

Avatar

Jonathancrane "De meeste hebben hem al online gezien, maar het is toch vooral dankzij de massieve steun van de petitie dat we de film naar Nederland hebben kunnen halen. Voor degene die hem nog niet gezien hebben, zou je dat zeker moeten doen."


Wat in crappy cam kwaliteit zeker? Of die koreaanse/chinese met gele ondertitels met vette zwarte rand?
No way... :N

Breug

Avatar

aspers "Wat in crappy cam kwaliteit zeker? Of die koreaanse/chinese met gele ondertitels met vette zwarte rand?
No way... :N"

Er zijn al lang betere versies (webrip). Ik had hem ook in de bios willen zien maar zo lang wachten, trek ik niet.

Bilbo

Avatar

Breug "Er zijn al lang betere versies (webrip). Ik had hem ook in de bios willen zien maar zo lang wachten, trek ik niet."


Mijn geduld begint langzaamaan ook een beetje op te raken...

benjamin

Avatar

batmaster "Nou ze hebben hem op de eerste plaats niet in de bioscoop gedaan vanwege de verwachte lage bezoekers aantallen. Als hij dan in november in de bioscoop uit komt is hij al 3 weken uit in Engeland op blu-ray en dvd. Ik ga hem zeker nog wel in de bioscoop kijken, maar ik denk merendeel niet van Nederland. Ik snap universal niet meer."


En dan gaan ze achteraf uiteraard zeggen 'told you so': ja, als je zo lang wacht zijn die downloads al lang binnengehaald bij velen. Hoop dat er ook nog een Belgische release in zit, maar ik vrees ook dat deze (verlate) release een beperkte zal worden...

R3puls3

Avatar

Ik vond het maar een magere film en daarmee een bioscoop release eigenlijk niet waard. Daarnaast is dat ook veel te laat omdat de meeste de film allang hebben gezien.

Banned

Avatar

Pff wacht wel op de blu-ay uit de UK

timdekw

Avatar

Deze 26 jarige ouwe kl**tz*k gaat de film gewoon lekker in de bioscoop kijken. Ik heb die petitie niet voor Jan L*l getekend.

Bovendien voel ik niet de behoefte om bij vrienden te pochen dat ik een film al gezien heb, wat mij een geduldig mens maakt.

Nu maar hopen dat de film niet tegenvalt. Smiley face

Angelater

Avatar

Sinds de eerste trailer was ik al niet erg warm van deze film. Niet dat hij er slecht uit zag of iets dergelijks, maar het kon mij vreemd genoeg niet schelen of ik hem zou missen. Dit gedoe met de bioscooprelease werkte nou ook niet echt positief voor mij, maar desondanks - door dit nieuws - ga ik gewoon lekker op de bioscoopuitvoering wachten.

IO48

Avatar

Petitie om The World's End naar België te krijgen: http://www.petities24.com/signatures/wij_willen_the_worlds_end_in_de_belgische_bioscopen/start/20

nieuwslaatste nieuws

meest populair